Gecenin 3'ünde Aradılar; Bakın Ne Cevap Verdi

Ellerindeki Türk bayraklarıyla sıcak havaya rağmen alanlardan ayrılmayan bir grup genç sabaha karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı. Gece saat: 03:00... Bakın o ne cevap verdi

30.07.2016-12:30 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Gecenin 3'ünde Aradılar; Bakın Ne Cevap Verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla ilk günden bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar Türkiye'nin 81 kentinde demokrasi nöbetini sürdürüyor. Haber 10 sitesinden Cüneyt POLAT'a gönderilen bu video Türk halkının Cumhurbaşkanına olan sevgisinin neden bu kadar derin olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Dünyada benzeri yok!

Gecenin 3'ünde Cumhurbaşkanını arayan ve arada üçüncü bir şahıs olamadan gelen ilk sesin Erdoğan'ın olmasına şaşıran gençler biraz şaşırsada hemen durumu toparlayıp "Güngören'de nöbetteyiz. Allah sizlerden razı olsun. Allah güç kuvvet versin inşallah." diyen gençlere Erdoğan dualarla karşılık veriyor. "Allah cümlemizden razı olsun. Bütün kardeşlerimize de çok çok selam söyleyin. Allah gücünüzü ve demokrasi nöbetinizi mübarek kılsın inşallah..."

İşte o haber;

Gece saat 03:00 civarı.
Telefonuma bir video gönderildi.

Videoda yer; İstanbul Güngören.
Videonun kahramanları AK Parti İstanbul Gençliği'nden bir grup genç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

Gençler, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Taha Ayhan eşliğinde ilçe ilçe İstanbul'u turluyorlar. Her akşam hangi ilçede demokrasi nöbeti var, orada alıyorlar soluğu. Parti ve partili ayrımı gözetmeksizin, meydanlarda halkın içerisine karışıyorlar.

Vakit sabah saatlerine yaklaşırken, Güngören o geceki son durakları. Birden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arama fikri düşüyor gençlerin aklına. Hızlı bir istişare ve gecenin direncinin verdiği manevi dolulukla çeviriyorlar telefonu.

Gece saat: 03:00... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıyor telefonu. Arada üçüncü bir şahıs olmadan, gelen ilk ses Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluyor.

Gençler de şaşkın.

Gençlerden biri önce kendini tanıtıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam veriyor ve halini hatrını soruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gecenin o saati, son zamanların yıprattığı yorgun sesiyle, "kibirden" ve "egodan" uzak, samimi şekilde, aynı nezakette "sağolun, sizler nasılsınız?" diyerek cevap veriyor.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Av. Taha Ayhan giriyor araya; "Güngören'de nöbetteyiz. Allah sizlerden razı olsun. Allah güç kuvvet versin inşallah."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da kendisine dualar ile karşılık veriyor. "Allah cümlemizden razı olsun. Bütün kardeşlerimize de çok çok selam söyleyin. Allah gücünüzü ve demokrasi nöbetinizi mübarek kılsın inşallah..."

Gençlerden "amin reis amin" sesleri yükseliyor ve dualarla kapatılıyor telefon...

Nereden nereye sevgili dostlar. Ulaşılamayan makam sahiplerinden, gecenin saat 03:00'ında ulaşılabilen Cumhurbaşkanı'na. Türkiye'nin direncini anlamak için daha güzel bir örnek olabilir mi?

Ülkesi için, gecesini gündüzüne katan bir cumhurbaşkanı, "yorgunum", "bu saatte kim bu arayan" demeden telefona çıkan, ülkesinin gençlerine şefkatle dualar eden, gecenin o vakti aynı mücadelenin neferleri olan, kardeşlerine selam eden bir lider...

Sormak lazım... Tiyatro sahnesinden çok uzak, gerçeğin ta kendisi şu samimi diyalog, sokaklara dolup taşan, sadece Türkiye'yi değil, bütün mazlum ülkeleri saran Recep Tayyip Erdoğan sevgisini anlamak için yetmez mi?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal