Gece Nöbeti film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden film araştırmalarına devam ediyor. Peki Gece Nöbeti filminin konusu nedir? Gece Nöbeti filminin oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-01:57 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-01:57) Gece Nöbeti film konusu ve oyuncuları

Polisiye türünde film izlemeyi seven insanların merakla araştırdığı filmlerden biri de Gece Nöbeti filmi oldu. Peki Gece Nöbeti filminin konusu nedir? Gece Nöbeti filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Gece Nöbeti filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gece Nöbeti filmi

Gece Nöbeti filmi gerilim, polisiye türünde 7 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanmış Netflix orijinal yapımlarından biridir. Gece Nöbeti filminin yapımcılığını, senaryosunu ve yönetmenliğini Michael Cristofer üstlenmiştir. Gece Nöbeti filmi 1 saat 30 dakikadır ve IMDb puanı 5.5'dir.

Gece Nöbeti Filmi Konusu ve Oyuncuları

Gece Nöbeti filmi konusu

Bart Bromley otistik ve çok zeki bir otel görevlisidir. Bart, yasaklanan şeyleri yapar ve normal insanların hayatlarında neler yaptığını öğrenebilmek için çalıştığı otelin güvenlik kameralarını izler. Güvenlik kameralarını kayıt ettiği sırada ise çalıştığı otelde bir kadın öldürülür. Tüm şüpheler Bart üzerinde olsa da Bart yasak olduğunu bildiği için güvenlik kameralarını kayıt ettiğini söyleyemez. Otelde gizemli olaylar olmaya devam ederken Bart otele gelen bir misafirin daha tehlikede olduğunu anlar ve biri daha öldürülmeden gerçek katilin kim olduğunu bulmak için çalışmalara başlar.

Gece Nöbeti filmi oyuncuları

Gece Nöbeti filminde Tye Sheridan Bart Bromley karakterini, Austin Archer Jack Miller karakterini, Helen Hunt Ethel Bromley karakterini, Jacque Gray Karen Perretti karakterini, Ana de Armas Andrea Rivera karakterini, Johnathon Schaech Detective Nick Perretti karakterini ve John Leguizamo Detective Espada karakterini canlandırmaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal