Gaziosmanpaşa'da Fabrika Deposunda Yangın Kontrol Altına Alındı

Gaziosmanpaşa'da bir fabrikanın deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

22.10.2024-12:49 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-12:49) Gaziosmanpaşa'da Fabrika Deposunda Yangın Kontrol Altına Alındı

Gaziosmanpaşa'da Yangın Çıktı

Gaziosmanpaşa'da Karayolları Mahallesi 648. Sokak'ta yer alan bir fabrikanın deposunda çıkan yangın, bitişiğindeki iş yerlerine sıçradı. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.

İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde

Yangın, olay yerine gelen Gaziosmanpaşa, Bakırköy ve Kadıköy itfaiye ekipleri ile birlikte polis, sağlık ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından kontrol altına alındı. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik mücadelesinin ardından yangın söndürüldü.

Duman Tahliyesi ve Soğutma Çalışmaları

Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri, duman tahliyesi ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi. Yangın nedeniyle bir araçta hafif hasar meydana geldi.

Kaymakamdan Açıklama

Olay yerine gelen Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, yangının kontrol altına alındığını ve olayda yaralı ya da can kaybı olmadığını söyledi. Yangının çıkış nedeni hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

Görgü Tanıklığı

Yangın sırasında orada bulunan Resul Ünal, sabah çay molası sırasında bir arkadaşının uyarısıyla yangından haberdar olduklarını belirtti. Ünal, "Yangın mahalline yakın olan ozon tüplerini hızlıca aldık. Polis ve itfaiye ekipleri bizi buradan uzaklaştırdı. Patlama olasılığına karşı önlem alındı," dedi. Ayrıca, yakın alanda daha önce halı saha olarak kullanılan bir bölgede bazı malzemelerin ve ayakkabıların yandığını ekledi.

Gaziosmanpaşa'da bir fabrikanın deposunda çıkan ve bitişiğindeki iş yerlerine sıçrayan yangın...

Gaziosmanpaşa'da bir fabrikanın deposunda çıkan ve bitişiğindeki iş yerlerine sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal