Gaziantep'te Yaşlılara Yönelik Güzellik Hizmeti

Gaziantep'te gönüllü kuaförler, yaşlılar için saç kesimi ve cilt bakımı etkinliği düzenledi.

04.10.2024-15:23 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-15:23) Gaziantep'te Yaşlılara Yönelik Güzellik Hizmeti

Gaziantep'te Gönüllü Kuaförlerden Anlamlı Etkinlik

Gaziantep'te yer alan bir güzellik salonunun işletmecisi Emine Özdemir ve ekibi, Yaşlılar Haftası kapsamında Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

25 yaşlı kadına saç kesimi ve cilt bakımı yapan Özdemir ve ekibi, bu özel günde yaşlılara çiçek dağıtmayı da ihmal etmedi. Özdemir, AA muhabirine verdiği demeçte, "Sosyal sorumluluk olarak üstümüze düşeni yapmak istedik. Bu hafta yaşlılarımızın haftası. Eğer kabul edilirse biz ekip olarak her ay merkeze gelip yaşlılarımızın saç kesim ve kişisel bakımlarını yapmak istiyoruz," şeklinde konuştu.

Yaşlılar Haftası'na dikkat çekmek amacıyla yapılan bu etkinlikte, yaşlıları güzelleştirmenin yanı sıra, toplumda yaşlılara yönelik farkındalık yaratmayı da hedeflediklerini belirten Özdemir, kentteki tüm kuaförleri benzer etkinliklere katılmaya davet etti.

Huzurevinde kalan Mürvet Yemişen (65), "Saç kesimini ve cilt bakımını yaptılar. Çok mutlu oldum. Bir daha geldiklerinde saçımı da boyatacağım," diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Gaziantep'te faaliyet gösteren güzellik salonu işletmecisi Emine Özdemir, ekibiyle Yaşlılar...

Gaziantep'te faaliyet gösteren güzellik salonu işletmecisi Emine Özdemir, ekibiyle Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 25 yaşlının saç kesimini ve cilt bakımını yaptı. Özdemir, programda yaşlılara çiçek hediye etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal