Galatasaraylıları Heyecanlandıran İddia: Erden Timur Geri Dönecek Mi?

Galatasaray'dan istifa ettiğini açıklayan Cenk Ergün'ün ardından gözler Erden Timur'a çevrildi. Tekrardan sarı-kırmızı ekibe geleceği yönünde çıkan iddialar taraftarı heyecanlandırdı. Erden Timur, iddialara yanıt verdi.

14.09.2024-11:14 - (Son Güncelleme: 14.09.2024-11:39) Galatasaraylıları Heyecanlandıran İddia: Erden Timur Geri Dönecek Mi?

Galatasaray'da dün istifa eden Cenk Ergün, taraftarı şok etmişti. Galatasaray futbol direktörü Ergün, takımla iki yıllık sözleşme imzalamıştı.  Çıkan iddialar ve Zalewski transferinin bitmemesi sebebiyle çok yoğun bir şekilde eleştiri alıyordu. 

Ergün'ün istifa açıklaması şu şekilde:

"Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım."


Taraftarı Heyecanlandıran Erden Timur Hamlesi

Cenk Ergün'ün istifasından sonra gözler eki teknik direktör Erden Timur'a çevrildi. Galatasaray'ın eski futbol teknik direktörü Timur'un getirilme ihtimali ise sarı-kırmızılı taraftarı heyecanlandırdı.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan iddiaların önüne geçmek isteyen Erden Timur, Taktik Mania'ya açıklamalarda bulundu. Timur, "Galatasaray yönetimiyle görüştüğüm ve geri döneceğim haberleri kesinlikle doğru değil." dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile arasının kötü olduğu bilinen Erden Timur, mevcut yönetimle çalışmak istemediğini belirtti.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal