Galatasaray’ın yıldızı için ayrılık vakti: 4 önemli takım takip ediyor

Galatasaray’da forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Victor Nelsson’un Manchester United, Sevilla, Lille ve Bologna’nın takibinde olduğu iddia edildi.

22.08.2024-17:07 - (Son Güncelleme: 22.08.2024-17:07) Galatasaray’ın yıldızı için ayrılık vakti: 4 önemli takım takip ediyor

Victor Nelsson, Avrupa’nın önemli kulüpleri tarafından takip ediliyor. Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson, İngiliz ekibi West Ham United'ın radarına girdi. İngiliz medyası, Danimarkalı stoperin transferi için West Ham'ın harekete geçtiğini duyurdu. 

Galatasaray’da Nelsson belirsizliği

The guardian'ın haberine göre, West Ham, Nelsson'u 12 milyon sterlin gibi bir bedelle kadrosuna katmak istiyor. Ancak İngilizler yalnız değil; Sevilla, Lille ve Bologna da oyuncunun peşinde.

Galatasaray’ın yıldızı için ayrılık vakti: 4 önemli takım takip ediyor

Bu sezon Galatasaray formasıyla 3 maça çıkan 25 yaşındaki Victor Nelsson, gol ya da asist katkısı yapamadı ancak performansıyla dikkat çekti. 

Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan oyuncunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merakla bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal