14.03.2022-16:11 (Son Güncelleme:14.03.2022-16:25)


1

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Uşakspor teknik direktörlük görevi için Galatasaray'ın ve Türk futbolunun eski yıldızlarından Ümit Karan ile anlaştı.



2

Futbolculuk döneminde Galatasaray ve A Milli Takım'ın önemli isimlerinden birisi haline gelen 46 yaşındaki Ümit Karan ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta. Ünlü futbol adamı ile ilgili gelen son haberde Ümit Karan'ın, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Uşakspor ile anlaşmaya vardığı duyuruldu.



3

Uşakspor'dan Ümit Karan ile ilgili yapılan açıklamada, ünlü futbol adamı ile 2022-2023 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlandığı aktarılmıştı. Kulüp duyurunda, 'Ümit hocamıza görevinde başarılar diliyor, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.' ifadelerine yer verildi.



4



5

Özellikle Galatasaray'ın ve Türk futbolunun dikkat çeken isimlerinden birisi olan Ümi Karan öncelikli olarak futbol hayatına Almanya'nın Türkiyemspor takımında başladı. Ardından Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Sonrasında ise Galatasaray'a geldi. Galatasaray'da oynadığı futbolla takımın ve taraftarların sevgisini kazanan futbolcu sonrasında Ankaraspor 'a gitti. Ankaraspor'dan geri sarı kırmızılılara dönen futbolcu son olarak ise Eskişehirspor'da oynadı. 2011'de ise kariyerini noktaladı.



6

Futbolculuk dışında ise ilk Tepecik Spor'un sportif direktörü oldu. Sonrasında Malatyaspor USA takımında teknik adam oldu. Ardından Kırgızistan ekibi FC Skhupi'yi çalıştırdı.



7

Sonraki durakları Menemenspor ve İskenderun FK olan Ümit Karan son olarak ise Uşakspor ile anlaşmaya vardı. Ümit Karan ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Türk futbolseverler dikkatle takip ediliyor.



8

Teknik adamın son olarak Uşakspor ile anlaşması ise sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR