Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak? Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları belli oldu mu?

Süper Lig’de sezon şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, görkemli bir törenle şampiyonluk kupasını alacak. Sarı kırmızılı takımın şampiyonluk kutlamasını ne zaman ve nerede yapacağı merak ediliyor. Peki Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak? Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar…

27.05.2024-12:45 - (Son Güncelleme: 27.05.2024-12:45) Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak? Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları belli oldu mu?

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son maçta deplasmanda Konyaspor’ı 3-1 yenerek 24. kez şampiyonluğa ulaştı. Sarı kırmızılı takım da büyük sevinç hakim iken taraftarla beraber yapılacak olan kupa töreninin ne zaman ve nerede yapılacağı sorusu merak ediliyor. Peki Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak? Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları belli oldu mu?

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak?

Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şampiyonluk kutlamasıyla ilgili şu bilgilere yer verildi:

"27 Mayıs Pazartesi günü saat 19.05’te başlayacak organizasyonla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta YER SARI, GÖK KIRMIZI olacak!

Sürpriz şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı performansı, ışık, konfeti ve payro show ile drone gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması ne zaman ve nerede yapılacak? Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları belli oldu mu?

Şampiyonun Gala Gecesi etkinliği passo.com.tr ve passo uygulaması üzerinden GS Logolu passolig kartı sahiplerine satışa sunulmuştur.

2023-2024 Futbol sezonunda Vip Kombine ve Kombine satın almış olan taraftarlarımız, bulunduğu tribünde, yerler numarasız olarak katılım sağlayabilecektir.

2023-2024 Futbol Sezonu Loca sahiplerimiz Localarını Şampiyonun Gala Gecesi etkinliğinde kullanabileceklerdir.

Aslantepe, Vadi İstanbul, Özdilek, Beyoğlu ve Florya GSStore’lardan 100. yıl formasını satın alan taraftarlarımıza Şampiyonun Gala Gecesi etkinliği için Doğu alt tribün bileti hediye edilecektir.

2023-2024 Otopark giriş hakkı olan taraftarlarımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park otoparkına plaka tanımlamalarını yaparak giriş yapabilecektir."

Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları belli oldu mu?

Şampiyonluk kutlaması bilet fiyatları şu şekilde:

Doğu Batı Vip Tribünler 1.000 TL

Doğu -Batı Alt Tribün 500 TL

Doğu -Batı Üst Tribün 250 TL

Kuzey - Güney Kale Arkası 150 TL

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal