Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a Çılgın Zam ve Yeni Sözleşme!

Galatasaray, iç transferde önemli bir adım atarak milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile yeni bir sözleşme imzalamak için hazırlıklara başladı. Sarı-kırmızılılar, Barış Alper ile 5 yıllık bir sözleşme yapmayı planlarken, futbolcunun maaşına da büyük bir zam yapmayı hedefliyor.

07.09.2024-12:36 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-12:36) Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a Çılgın Zam ve Yeni Sözleşme!

Sabah gazetesinin haberine göre, şu anda yıllık 10 milyon TL kazanan Barış Alper Yılmaz’ın yeni maaşı, dev bir artışla 75 milyon TL’ye çıkarılacak. Galatasaray yönetimi, Barış Alper’in başarılı performansını ödüllendirmek ve motivasyonunu artırmak amacıyla bu teklifi yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca bu maaş, yerli futbolcular için belirlenen tavan ücret olacak.

Transfer Dönemi Sonrası Sözleşme

Yaz transfer döneminde Avrupa’nın birçok kulübü 24 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulundu, ancak Galatasaray bu teklifleri değerlendirmedi. Transfer dönemi kapandıktan sonra Barış Alper Yılmaz’la yeni sözleşmenin imzalanması planlanıyor.

Barış Alper’in Performansı

Galatasaray formasıyla şu ana kadar 114 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, bu maçlarda 13 gol ve 14 asist kaydetti. Milli futbolcunun piyasa değeri 20 milyon euro civarında olup, Galatasaray ile 30 Haziran 2027’ye kadar mevcut sözleşmesi bulunuyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal