Galatasaray’da yıldız oyuncu kriz yarattı: ‘Ayrılmak için 2.5 milyon euro istiyorum’

Galatasaray’da geçen sezonun ikinci yarısından itibaren formasını kaybeden Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira, takımdan ayrılmak için yönetimin kendisine yaptığı teklifi reddetti.

20.08.2024-09:55 - (Son Güncelleme: 20.08.2024-09:55) Galatasaray’da yıldız oyuncu kriz yarattı: ‘Ayrılmak için 2.5 milyon euro istiyorum’

Galatasaray’da Sergio Oliveira krizi yaşanıyor. Galatasaray’da kadro çalışmaları hız kesmeden sürerken, takımda geleceği belirsiz olan isimlerden biri de Sergio Oliveira. Teknik Direktör Okan Buruk ile yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süre kadro dışı kalan, ardından affedilerek takıma dönen Portekizli orta saha oyuncusunun kulüple yollarını ayırması gündemde.

‘Ayrılmak için 2.5 milyon euro istiyorum’

Mynet’te yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı yönetim, kadroda düşünülmeyen Oliveira ile fesih için masaya oturdu. Görüşmelerde oyuncuya 1 milyon Euro’luk bir tazminat önerisi sunuldu. Ancak Oliveira, bu teklifi geri çevirdi ve kulüpten ayrılmak için 2,5 milyon Euro talep etti. Bu talep, yönetim içinde ciddi bir tartışmaya yol açtı.

Galatasaray’da yıldız oyuncu kriz yarattı: ‘Ayrılmak için 2.5 milyon euro istiyorum’

Yönetim çözüm arayışında

Oliveira’nın istediği yüksek tazminat bedeli, Galatasaray yönetimini zor bir karar aşamasına getirdi. Kulüp, maliyeti yüksek bu ayrılığın nasıl gerçekleşeceği konusunda çözüm arayışında. Bu süreç, hem yönetim hem de oyuncu için kritik bir dönemeç olabilir. Galatasaray’ın, oyuncunun taleplerine nasıl yanıt vereceği ve bu durumun takıma nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal