Galatasaray'da Luis Campos'dan Domenec Torrent'e Büyük Destek!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, Danışmanı Luis Campos ile yaptığı görüşmede Domenec Torrent hakkında değerlendirmelerde bulundu.

21.02.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-09:54)

Spor Toto Süper Lig'de kabus gibi günler geçiren Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçlar büyük bir kaos ortamı oluşturmuştu. Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent, takımın başında çıktığı 5 karşılaşmada da sahadan galibiyetle ayrılamamıştı.


LUİS CAMPOS'DAN TORRENT'E DESTEK!

Sarı kırmızılı ekipte eleştiri oklarının hedefine haline gelen İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in takımdaki koltuğu sallanmaya başladı. Takımdaki kötü gidişatın ardından Danışman Luis Campos, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmede Domenec Torrent ile kesinlikle yola devam edilmesi gerektiğini iletti. Campos, Torrent ile ilgili yaptığı açıklamalarda ;

' O takımın başına geldiğinde takımın durumu felaketti. Burada sorumlu Torrent olamaz. Onunla ilgili zamana ihtiyaç var. Sonunda güzel bir tablo bırakacağına sonuna kadar inanıyorum. Torrent bunu başarabilecek bir isim. Kendi sistemini kurduğunda çok başka bir Galatasaray bize izletecek. Yeni sezondaki takviyelerle beraber Torrent farkını gösterecektir. Sabırlı olmalı ve Torrent’in arkasında durmalıyız. ' ifadelerini kullanarak İspanyol teknik adama destek verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal