Galatasaray’da erken seçim sesleri: Eşref Hamamcıoğlu’ndan Dursun Özbek’e çağrı

Transfer döneminde yaşanan başarısızlıklar başta olmak üzere biletlerdeki karaborsacılık durumu ve özellikle Cenk Ergün’e olan tepkiler sebebiyle Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in erken seçim kararına gidebileceği iddia edildi. Galatasaray’da son seçimlerde adaylığını koyan Eşref Hamamcıoğlu, Özbek’e seçim yapma çağrısında bulundu ve ‘’Tarih tekerrürden ibarettir’’ ifadelerini kullandı.

13.09.2024-09:37 - (Son Güncelleme: 13.09.2024-09:37) Galatasaray’da erken seçim sesleri: Eşref Hamamcıoğlu’ndan Dursun Özbek’e çağrı

Çalkantılı bir süreçten geçen Galatasaray’da erken seçim yankıları sürüyor. Galatasaray'da yönetimle ilgili tartışmalar sürerken, eski divan kurulu başkanı ve başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan çarpıcı bir iddia geldi. 

Eşref Hamamcıoğlu’ndan erken seçim çağrısı

Hamamcıoğlu, Başkan Dursun Özbek'in Ekim ayında yapılacak Genel Kurul'da güven tazelemek amacıyla erken seçime gitme olasılığının yüksek olduğunu belirtti. Özellikle daha önce benzer durumların yaşandığını hatırlatan Hamamcıoğlu, "Tarih tekerrürden ibarettir" diyerek, böyle bir gelişmenin sürpriz olmayacağını vurguladı.

Galatasaray’da erken seçim sesleri: Eşref Hamamcıoğlu’ndan Dursun Özbek’e çağrı

Taraftarlar seçim istiyor 

Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar da bu iddialara karşı ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım taraftar erken seçim talep ederken, diğer kesim sezon ortasında yapılacak bir seçimin şampiyonluk hedeflerine zarar verebileceğini düşünüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal