Galatasaray’a Lucas Torreira şoku: Dava kaybedildi

Galatasaray’a dava açan Lucas Torreira’nın temsilcisi, davanın CAS tarafından onaylandığını ve sarı kırmızılı takımın Torreira’nın kendilerine 1.2 milyon menajerlik ücreti ödemesine karar verildiğini açıkladı.

08.06.2024-09:44 - (Son Güncelleme: 08.06.2024-09:44) Galatasaray’a Lucas Torreira şoku: Dava kaybedildi

Galatasaray’a oynadığı 2 sezonda da şampiyonluk yaşayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira’nın temsilcisi, sarı kırmızılı kulübe yeni sezon öncesi şok geçirtecek karar yaşattı. Buna göre Galatasaray ile davalık olan Torreira’nın temsilcisi, CAS’ta görülen davayı kazandı.

Galatasaray, 1.2 milyon euro ödeyecek

Mynet’te yer verilen habere göre; Torreira'nın temsilcisi, Galatasaray'dan alacağı ücretin ödenmediğini belirterek konuyu CAS'a taşımıştı. CAS, davayı kabul ederek Galatasaray'ın 1.2 milyon euro tutarındaki menajerlik ücretini ödemesine hükmetti.

Galatasaray’a Lucas Torreira şoku: Dava kaybedildi

Bu karar, Galatasaray yönetiminde hayal kırıklığı yarattı. Ancak bu durumun Torreira ile bir ilgisi olmadığından, oyuncuyla herhangi bir sorun yaşanmadı. Galatasaray yönetimi, önümüzdeki haftalarda Torreira'nın temsilcisine yüklü bir ödeme yaparak sorunu çözmeyi planlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal