Galatasaray Young Boys maçını canlı izle TRT 1 – GS Young Boys maçı canlı yayın linki

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray Young Boys karşısında tarihinin en önemli maçlarından birisine çıkacak. Sarı kırmızılı takımın maçını canlı izlemek isteyen ve bununla beraber maçın özetini merak eden futbol severler ise GS Young Boys TRT 1 HD şifresiz frekans, Galatasaray Young Boys maçı izle, Galatasaray Young Boys şifresiz yayınlayan kanallar, Galatasaray Young Boys boy maçı ne zaman, hangi kanalda, Galatasaray Young Boys muhtemel 11 gibi terimleri sorguluyor.

27.08.2024-17:47 - (Son Güncelleme: 27.08.2024-21:24) Galatasaray Young Boys maçını canlı izle TRT 1 – GS Young Boys maçı canlı yayın linki

Galatasaray Young Boys maçının özet görüntüleri haberimizde. Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için önünde sadece tek bir maç kalan Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Deplasmandaki ilk maçta 3-2 kaybederek turu zora sokan temsilcimiz, taraftarı önünde rakibini yenerek gruplara kalmayı hedefliyor. Futbol severler ise maçı canlı izlemek için ve maç sonrasında özeti takip edebilmek için arama motorlarından Galatasaray Young Boys maç özeti, Galatasaray Young Boys canlı izle TRT, Galatasaray Young Boys rövanş maçı, Galatasaray Young Boys şifresiz yayınlayan kanallar, Galatasaray Young Boys muhtemel 11 gibi terimleri sorguluyor.

Galatasaray Young Boys maçı ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Galatasaray Young Boys ile 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 22.00’de Rams Park’ta karşılaşacak.

Galatasaray Young Boys hangi kanalda şifresiz? 

Galatasaray Young Boys maçı canlı ve şifresiz olarak TRT 1 ve tabii’de izlenebilecek. 

Galatasaray Young Boys maçı hakemi kim?

Galatasaray Young Boys maçı hakemi Norveçli Espen Eskas olacak.

Galatasaray Young Boys muhtemel 11

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Kaan, Nelsson, Köhn, Torreira, Ziyech, Sara, Kerem Aktürkoğlu, Batshuayi,Icardi

Young Boys: Von Ballmoos, Blum, Zoukrou, Camara, Hadjam, Niasse, Lauper, Monteiro, Ugrinic, Colley, Ganvoula

Galatasaray Young Boys maçı ne zaman ve saat kaçta? Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda şifresiz 2024?

Galatasaray Young Boys şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Galatasaray Young Boys maçını şifresiz olarak TRT 1 ve tabii kanallarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray Young Boys maçını kim anlatacak? 

Galatasaray Young Boys maçını başarılı spor spikeri Gökhan Abdik anlatacak.

GS Young Boys TRT 1 HD şifresiz frekans

TRT 1 ve TRT SPOR'un Avrupa maçları sırasında zaman zaman şifrelenme sorunları yaşanabiliyor. Bu nedenle, Türkiye’den uydudan TRT yayınlarını takip eden izleyicilerin frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Daha önce frekans ayarlarını güncellemiş olan izleyicilerin ise tekrar bir işlem yapmalarına gerek bulunmuyor. Frekans güncellemeleri sayesinde TRT 1 ve TRT SPOR kanalları, izleyicilere şifresiz olarak sunulacak.

Güncel TRT 1 Frekans Bilgileri:

Uydu: TÜRKSAT 4A

Frekans: 11794 MHz

Polarizasyon: Dikey (V)

Sembol Oranı: 30.000

FEC: 3/4

Bu bilgiler doğrultusunda frekans ayarlarını yaparak, maç yayınlarınızı kesintisiz ve şifresiz izleyebilirsiniz.

Icardi ve Batshuayi rakibe kabus olacak

Galatasaray, Young Boys karşısına çift santrforlu bir düzenle çıkma kararı aldı. İsviçre'deki ilk maçta zor anlar yaşayan Sarı-Kırmızılılar'ın umutlarını İstanbul'a taşıyan Batshuayi, attığı iki golle takımının en büyük kozu oldu ve rövanş maçında ilk 11'de yer alacak. Okan Buruk'un stratejisine göre, Icardi ve Batshuayi ikilisi hücumda birlikte görev yapacak. Icardi, zaman zaman 10 numara rolü üstlenip pas dağıtımında bulunurken, Batshuayi savunma desteği sağlayacak ve Icardi, ileri uçta fırsat kollayacak.

Galatasaray Young Boys maçı ne zaman ve saat kaçta? Galatasaray Young Boys maçı hangi kanalda şifresiz 2024?

Gelirler tavan yapacak

UEFA'nın bu sezon sağladığı para ödülleri de önemli ölçüde artış gösterdi. Katılım ücreti 18 milyon 620 bin Euro olarak belirlenirken, galibiyet primi 2.1 milyon Euro, beraberlik primi ise 700 bin Euro oldu. Lig sıralamasına göre verilen ödüller de artırıldı; ilk 8 sıradaki takımlara 2 milyon Euro, ikinci 8 sıradaki takımlara ise 1 milyon Euro verilecek. Son 16 turu için ek olarak 11 milyon Euro ödül sunulacak. Ayrıca, Galatasaray'a yayın geliri olarak 6 milyon 720 bin Euro ödenecek. Toplamda, Galatasaray'ın garanti geliri yaklaşık 25 milyon Euro olarak hesaplanıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal