Galatasaray yönetiminden açıklama geldi: Mauro Icardi takımdan ayrılıyor mu?

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur’un istifa etmesinin ardından sosyal medya hesabındaki profil resmini siyah beyaz yapan ve Galatasaray ile ilgili hikayelerini kaldıran Mauro Icardi’nin takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar artmıştı. Sarı kırmızılı yönetimden ise iddialar hakkında resmi bir açıklama geldi. Peki Mauro Icardi takımdan ayrılıyor mu? İşte ayrıntılar…

06.06.2024-16:37 - (Son Güncelleme: 06.06.2024-17:27) Galatasaray yönetiminden açıklama geldi: Mauro Icardi takımdan ayrılıyor mu?

Üst üste 2. kez şampiyonluk yaşayan Galatasaray’da Erden Timur’un istifası taraftar kadar bazı futbolcuları da üzdü. Sarı kırmızılıların Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin sosyal medya hesabındaki profil resmini siyah beyaz yapan ve Galatasaray ile ilgili hikayelerini kaldırması Mauro Icardi’nin takımdan ayrılmaya hazırlandığı şeklinde yorumlandı. 

Mauro Icardi takımdan ayrılıyor mu?

Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, Arjantinli yıldız futbolcu Icardi'nin geleceğiyle ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulundu. Kırmızı, Icardi hakkında çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu tür iddialar, camiamızın kafasını karıştırmak için ortaya atılıyor. Icardi bizim sözleşmeli futbolcumuz ve takımımızda kalacak." dedi.

Kırmızı, açıklamasının devamında Galatasaray'ın şampiyon ve en güçlü takım olduğunu vurgulayarak, "Rakiplerimiz bizi yakalamak için büyük çaba sarf ediyor. Mourinho'yu getirdiler ama biz çok daha güçlü olacağız. Icardi, Galatasaray'da mutlu ve ayrılması söz konusu değil. Tüm oyuncularımız, Galatasaray'ın oyuncusudur, kişilerin değil." ifadelerini kullandı.

Galatasaray yönetiminden açıklama geldi: Mauro Icardi takımdan ayrılıyor mu?

Erden Timur'un ayrılığına da değinen Kırmızı, "Erden Timur, başarılı bir yönetici olarak sevilen bir sima haline geldi. Kendi takdir hakkını kullanarak ayrıldı. Kişisel olarak devam etmesini isterdim. Galatasaray'da en büyük eksiklerden biri süreklilik. Timur, yöneticilikten ayrılmış olabilir ama Galatasaraylılıktan asla ayrılmaz." şeklinde konuştu. Kırmızı, Timur'un gelecekte yine görev alacağını belirterek, "Burak Elmas başkanlığında ben de futbol şubesinde çalıştım. Orada eleştirilmemek mümkün değil. Timur, büyük katkılar sağladı. Keşke devam etseydi." dedi.

Mertens ve Okan Buruk takımda kalıyor

Mertens ve Okan Buruk hakkında da konuşan Kırmızı, "Okan Buruk ve Mertens ile yeni sözleşme konusunda anlaşıldı. Mertens ile 1 yıllık sözleşme yapıldı ve o bizim oyuncumuz. Zaniolo da genç ve süper yetenekli bir oyuncu olarak Galatasaray'da çok başarılı oldu. Okan Buruk isterse bizimle devam edecek. Teklifler değerlendirilebilir ama bu konuda teknik direktörümüzün fikri çok önemli. Kerem Aktürkoğlu'nun kalmasını isterse, elbette ki devam edecek. Zaten Kerem bizim oyuncumuz." ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal