Galatasaray Yeni Kaleci Arayışına Girdi! Muslera'ya Yolculuk Göründü

Young Boys maçının yankıları sürmeye devam ediyor. Maçta yediği goller ve gördüğü kırmızı kart sonrası kaleci Muslera'nın performansı tartışılıyor. 1 yıllık kontratı bulunan kaleci için yolu sonuna gelindi.

30.08.2024-12:06 - (Son Güncelleme: 30.08.2024-12:06) Galatasaray Yeni Kaleci Arayışına Girdi! Muslera'ya Yolculuk Göründü

Galatasaray'ın Young Boys maçı ve Şampiyonlar Ligi'ne vedası sonrası kaptan ve kaleci Fernando Muslera'nın performansını tartışıyor.

Muslera'ya En Az 3 Maç Ceza 

Young Boys maçında 2 gol yiyen ve rövanş maçında rakibe yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart görüp oyun dışı kalan kalecinin, UEFA'dan en az 3 maç ceza alması bekleniyor.


1 Yıllık Sözleşmesi Var

Geçen sezon Galatasaray'la olan sözleşmesini 1+1 uzatan tecrübeli kalecinin, son dönemde gösterdiği form düşüklüğü ve 38 yaşında olması, yeni kaleci arayışını ortaya çıkardı.

Galatasaray'la olan 1 yıllık sözleşmesinin ise uzatılması, Galatasaray yönetiminin inisiyatifine kaldı. 

Yeni Kaleci Arayışı Başladı

Sarı-kırmızılı yönetim, Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen kaleci Muslera'nın bu sezon kariyerini sonlandırması ihtimaline karşılık yeni kaleci arayışına girdi. Galatasaraylı taraftarlar arasında merakla beklenen bu gelişmenin nasıl sonuçlanacağı ise heyecanla bekleniyor.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal