Galatasaray ve Fenerbahçe ayakta: Tartışmalar alevleniyor

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı. Fakat haftanın hakemleri Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarını oldukça rahatsız etti. Çünkü Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin maçını yöneten Bahattin Şimşek, Galatasaray’ın ligdeki maçına atanırken, Galatasaray’ın kupa maçında görev alan hakemi Volakn Bayarslan ise Fenerbahçe’nin lig maçına atandı. Tartışmalar bu nedenle alevlendi.

26.01.2023-09:41 - (Son Güncelleme: 26.01.2023-17:38) Galatasaray ve Fenerbahçe ayakta: Tartışmalar alevleniyor

Süper Lig’in şampiyonluk yarışı veren iki dev takımı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında alevlenen hakem hatası tartışmaları, TFF’nin 21. hafta hakem atamalarıyla arttı. Merkez Hakem Kurulu (MHK), Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin maçını yöneten Bahattin Şimşek, Galatasaray’ın ligdeki maçına atarken, Galatasaray’ın kupa maçında görev alan hakemi Volakn Bayarslan ise Fenerbahçe’nin lig maçına atadı.

Tartışmalar alevleniyor

Sosyal medyada bir anda gündem olan Volkan Bayarslan ve Bahattin Şimşek atamaları Fenerbahçe ve Galatasaraylıların dikkatinden kaçmadı. İki hakemin kupada da Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçlarını yönetmesi gözden kaçmazken, bu durum büyük bir tartışma yarattı.

Süper Lig 21. Hafta Hakem Atamaları

Galatasaray ve Fenerbahçe ayakta

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'u eleyen Fenerbahçe'nin maçında Bahattin Şimşek düdük çalmıştı. Bahattin Şimşek bu hafta ligde Galatasaray'ın Giresunspor'a konuk olacağı maça atandı.

Süper Lig 21. Hafta Hakem Atamaları-1

Öte yandan Galatasaray'ın kupada Alanyaspor'u elediği maçı ise Volkan Bayarslan yönetti. Volkan Bayarslan da Fenerbahçe'nin bu hafta ligde oynayacağı Kasımpaşa maçında düdük çalacak.

Süper Lig 21. Hafta Hakem Atamaları-2

Taraftarlar MHK’nın bu atamalarına sosyal medyadan tepki yağdırdı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal