Galatasaray Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Trencin maçı nereden izlenir şifresiz?

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, hazırlık maçında Trencin ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar Avusturya kampındaki ilk galibiyetini almak istiyor. Peki Galatasaray Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte tüm merak edilenler....

18.07.2024-14:50 - (Son Güncelleme: 18.07.2024-14:50) Galatasaray Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Trencin maçı nereden izlenir şifresiz?

Hazırlık kampında beklediğini bulamayan Galatasaray Trencin ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 18 Temmuz Perşembe günü Slovakya 1. Ligi ekiplerinden Trencin ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu maça dair ayrıntıları merak ediyor. Peki Galatasaray Trencin hazırlık maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray-Trencin maçı, 18 Temmuz Perşembe günü TSİ 20.30'da başlayacak. Linz kenti yakınlarındaki Geinberg kasabasında kamp yapan sarı-kırmızılı takım, üçüncü hazırlık maçını Linz'deki Raiffeisen Arena'da oynayacak. Karşılaşma, Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Trencin hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Trencin maçı nereden izlenir şifresiz?

İkinci etap kamp çalışmaları Avusturya’da 

Galatasaray, Trencin karşılaşmasıyla Avusturya kampının ilk etabını tamamlayarak Türkiye'ye dönecek. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci etap için 22 Temmuz'da tekrar Avusturya'ya gidecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal