Galatasaray, Rams Park’ta 3 kupayla şov yaptı: Gökyüzündeki gösteri taraftarı büyüledi

Galatasaray’da şampiyonluk gösterileri son yılların en büyük görsel şölenlerinden birisine sahne oldu. İlk olarak kadın futbol takımı kupayı havaya kaldırırken sonrasında erkek futbol takımı hem Süper Lig hem de Süper Kupa’yı taraftarıyla birlikte havaya kaldırdı.

28.05.2024-10:09 - (Son Güncelleme: 28.05.2024-17:27) Galatasaray, Rams Park’ta 3 kupayla şov yaptı: Gökyüzündeki gösteri taraftarı büyüledi

Süper Lig’de 24. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, maçtan 1 gün sonra Rams Park’ta binlerce taraftarıyla beraber muhteşem bir görsel şölen eşliğinde şampiyonluğunu kutladı. Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'den aldığı 3 kupayı büyük bir törenle kutladı. Sarı-kırmızılı futbolcular, Galatasaray Lisesi'nden üstü açık otobüsle hareket ederek, coşkulu taraftar konvoyu eşliğinde Rams Park'a ulaştı. Etkinlik, DJ Suat Ateşdağlı'nın performansıyla başladı ve Emircan İğrek, Uzi, Zara ve Edis'in şarkılarıyla devam etti.

Önce kadınlar sonra erkekler

Akşam’da yer alan habere göre; ilk olarak, Fenerbahçe'yi geride bırakarak şampiyon olan Galatasaray Kadın Futbol Takımı sahneye çıktı. Kadın futbolcular, kupalarını taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde kaldırdı. Işık gösterileri eşliğinde sahneye çıkan erkek futbolcular, özel olarak seçtikleri şarkılarla taraftarın karşısına çıktı. 'Seninle 1 Dakika' şarkısı eşliğinde Fenerbahçe'nin U19 takımıyla oynanan ve maçtan zaferle ayrıldıkları Süper Kupa havaya kaldırıldı. Ardından 24. şampiyonluk kupası büyük bir coşkuyla kutlandı. Gece, etkileyici drone gösterileriyle sona erdi.

Galatasaray, Rams Park’ta 3 kupayla şov yaptı: Gökyüzündeki gösteri taraftarı büyüledi

Fenerbahçe’ye çok sayıda gönderme

Törende, ezeli rakip Fenerbahçe ve Başkanı Ali Koç'a göndermeler yapıldı. Şampiyonluğun ardından sosyal medyada ve stadyumda yapılan paylaşımlar, pankartlar ve koreografilerle bu göndermeler desteklendi. 

Sarı-kırmızılı taraftarlar, özellikle Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a büyük ilgi gösterdi, ikili alkış yağmuruna tutuldu. 51 bine yakın taraftarın katıldığı törende, Galatasaray aynı zamanda rekor bir gelir elde etti. GS Store'un şampiyonluk ürünleri büyük ilgi gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal