Galatasaray, Pep Guardiola’nın gözdesini kapıyor: Yıldız orta saha için girişimler başladı

Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kazandırdı ve yönünü orta saha bölgesine çevirdi. Sarı kırmızılılar Manchester City’de forma giyen yıldız için görüşmelere başladı.

13.06.2024-12:46 - (Son Güncelleme: 13.06.2024-17:28)

Geçen sezon sorun yaşadığı bölgelerden birisi olan orta saha bölgesine yoğunlaşan Galatasaray, geçen sezon yaşadığı fiyaskoları yaşamamak için dikkatli bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekip Manchester City’nin önemli isimlerinden Mateo Kovacic için devreye girdi.

Galatasaray, Pep Guardiola’nın gözdesini kapıyor

Galatasaray, Mateo Kovacic'i transfer etmek için İngiliz devi Manchester City'e yönelmiş durumda. Fotomaç'ta yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar, Hırvat orta saha oyuncusunu kadrolarına katmak için Şubat ayından beri temaslarını sürdürüyor ve önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek Manchester City yönetimiyle pazarlık masasına oturacaklar.

Galatasaray, Pep Guardiola’nın gözdesini kapıyor: Yıldız orta saha için girişimler başladı

Kovacic, 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi olan bir oyuncu ancak Galatasaray, yüksek transfer maliyeti nedeniyle oyuncuyu bonservisiyle almak yerine kiralama opsiyonunu da değerlendiriyor.

Pep Guardiola'nın isteği üzerine Chelsea'den geçen yaz transfer edilen 30 yaşındaki Hırvat orta saha, bu sezon Manchester City formasıyla toplam 46 maça çıkarken, bunların 30'u ilk 11 başlangıç olmak üzere, 3 gol attı ve bir gol pası verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal