Galatasaray Kulübü, AHL Pay ile Otizm Yüzme Takımına İsim Sponsoru Oldu

Galatasaray, AHL Pay ile otizm yüzme takımının isim sponsorluğu için önemli bir anlaşma imzaladı.

08.10.2024-12:02 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-12:02) Galatasaray Kulübü, AHL Pay ile Otizm Yüzme Takımına İsim Sponsoru Oldu

Galatasaray'dan Otizmli Sporculara Destek

Galatasaray Spor Kulübü, AHL Pay şirketi ile birlikte otizm yüzme takımının isim sponsorluğu konusunda önemli bir adım attı. Anlaşma, RAMS Park'ta yapılan bir imza töreni ile duyuruldu.

Sponsorluk Anlaşması ve Amaçlar

Törende, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ece Bora ve Lara Yılmaz ile AHL Pay Genel Müdürü Enver Çetin bir araya geldi. Ece Bora, yaptığı konuşmada, kadına ve çocuğa karşı şiddeti eleştirerek şunları dile getirdi:

"İçinde bulunduğumuz şiddet sarmalı, derinden hissettiğimiz üzüntü, bu sözleri etmeye mecbur bırakıyor. Yaşam hakkımıza karşı gelen bu zihniyete karşı sesimizi yükselteceğiz."

Otizmli Bireylere Yönelik Spor Fırsatları

Ece Bora, Türkiye'de otizmli sporcuların sayısının az olduğunu vurgulayarak, "Amacımız, gelecekte paralimpik seviyede sporcular yetiştirerek bu eksikliği gidermek. Galatasaray olarak, otizm için Kırmızı’yı Seçin kampanyasına destek olup, bir spor kulübü olarak yarışmacı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Gençler İçin Sosyal Alanlar

Lara Yılmaz ise, otizmli sporcuların potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçladıklarını belirtirken, detaylı çalışmaların başladığını açıkladı. Yüzme takımının başarısı için gerekli desteği göstereceklerinin altını çizdi.

AHL Pay ve Galatasaray İşbirliği

Enver Çetin, otizmli bireylerin sosyal yaşamdaki yerini artırmak için yapılan işbirliğinden duyduğu mutluluğu paylaştı. "Galatasaray, otizmli bireyler için ilk kez bir yüzme takımı kurdu. Bu sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, AHL Pay ile otizm yüzme takımının isim sponsorluğu için anlaşma imzaladı. RAMS...

Galatasaray Kulübü, AHL Pay ile otizm yüzme takımının isim sponsorluğu için anlaşma imzaladı. RAMS Park'ta düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ece Bora (sağ 2) ve Lara Yılmaz (sağda) ile AHL Pay Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Enver Çetin (solda) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal