Galatasaray ile Fenerbahçe peşine düşmüştü: Rafa Silva’nın yeni adresi belli oldu

Adı sürekli olarak Galatasaray ve Fenerbahçe ile geçen Portekizli futbolcu Rafa Silva’nın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar…

11.06.2024-11:06 - (Son Güncelleme: 11.06.2024-17:26) Galatasaray ile Fenerbahçe peşine düşmüştü: Rafa Silva’nın yeni adresi belli oldu

Benfica ile sözleşmesi biten ve Süper Lig’e geleceği konuşulan Portekizli futbolcu Rafa Silva’nın gideceği yerin belli olduğu iddia edildi. Adı sürekli olarak Galatasaray ve Fenerbahçe ile geçen yıldız ismin Suudi Arabistan’a transfer olacağı öne sürüldü.

Rafa Silva’nın yeni adresi belli oldu

Benfica'dan ayrılan ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da gündeminde olan Rafa Silva, Suudi Arabistan'a transfer olmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan kaynaklı Arriyadiyah'ın haberine göre, Al-Shabab, kısa süre önce Portekizli futbolcu ile 3 yıllık bir anlaşma sağladı. Rafa Silva'nın Al-Shabab'a transferinin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe peşine düşmüştü: Rafa Silva’nın yeni adresi belli oldu

Astronomik rakamlar istiyor

Haberde, 31 yaşındaki Rafa Silva'nın Türkiye'den gelen teklifleri görmezden geldiği belirtiliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, pazartesi günü verdiği röportajda Rafa Silva için, "Rafa Silva serbest olduğu için çok fazla talibi var ve astronomik rakamlar isteniyor. Şu anda kesinlikle bizim gündemimizde değil." şeklinde konuşmuştu.

Benfica'da 8 yıl boyunca forma giyen Rafa Silva, Portekiz temsilcisinde çıktığı 326 maçta 94 gol ve 79 asist kaydetti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal