Galatasaray Hatayspor maçı nereden izlenir şifresiz? 2024 GS Hatay şifresiz veren kanallar

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon bu akşam oynanacak Galatasaray Hatayspor maçıyla başlıyor. Son şampiyon Galatasaray’ın heyecanlı Hatayspor maçını şifresiz yayınlayan kanallar merak ediliyor. İşte 2024 GS Hatay şifresiz veren kanallar listesi…

09.08.2024-17:25 - (Son Güncelleme: 09.08.2024-19:11) Galatasaray Hatayspor maçı nereden izlenir şifresiz? 2024 GS Hatay şifresiz veren kanallar

Galatasaray’ın Trendyol Süper Lig’deki yeni macerasının ilk adımı Hatayspor maçıyla atılacak. Süper Kupa’da tarihinin en ağır yenilgilerinden birisini alan Okan Buruk’un talebeleri, taraftarı önündeki ilk resmi maçta Hatayspor’u yenerek sezona iddialı başlamak istiyor. Karşılaşmanın başlamasına çok kısa bir süre kala taraftarın merak ettiği konular arasında Galatasaray Hatayspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Hatayspor maçı nereden izlenir şifresiz? Galatasaray Hatayspor hakemi kim? gibi sorular yer alıyor.

Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman?

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun ilk maçı olan Galatasaray Hatayspor mücadelesi 9 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21.00’de RAMS Park’ta başlayacak.

Galatasaray Hatayspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Hatayspor maçı canlı olarak Bein Sports 1’de yayınlanacak. Galatasaray Hatayspor maçını şifresiz yayınlayan kanallar için haberimizi okumaya devam edin.

Galatasaray Hatayspor maçı nereden izlenir şifresiz? 2024 GS Hatay şifresiz veren kanallar

Galatasaray Hatayspor maçı hakemi kim olacak?

Galatasaray Hatayspor maçında Turgut Doman hakem olarak görev yapacak. 

Galatasaray Hatayspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Bugün oynanacak Galatasaray Hatayspor maçını yurt dışında bazı kanallar şifresiz olarak yayınlayacak. Hollanda’nın Ziggo Sport, Hırvatistan’ın Sport Klub ve Japonya’nın DAZN adlı kanalları üzerinden Galatasaray Hatayspor maçını ve canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. 

Galatasaray Hatayspor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Barış, Mertens, Ziyech, Icardi

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Recep, Guy-Marcelin, Cemali, Chandrel, Diack, Görkem, Bamgboye, Strandberg, Okoronkwo

Jelert ve Sara oynayacak mı? 

Galatasaray’ın bu sezonki yeni transferlerinden sağ bek Elias Jelert ile orta saha oyuncusu Gabriel Sara’nın Hatayspor maçında saha olup olmayacağı merak ediliyor. Transfer olduktan sonra ufak bir sakatlık geçiren Jelert’in ve antreman eksikliğini tamamlamaya çalışan Sara’nın maçın ikinci yarısında teknik direktör Okan Buruk’un kararına göre sahaya girmesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal