Galatasaray Gaziantep FK maçını canlı izle Bein Sports 1 – GS Gaziantep maçı canlı yayın linki

Trendyol Süper Lig’de erteleme maçında Galatasaray Gaziantep FK ile bu akşam evinde karşı karşıya gelecek. Futbol severlerin zorlu karşılaşmayı canlı izleme amacıyla Galatasaray Gaziantep şifresiz canlı izle, Galatasaray Gaziantep FK maçı nereden izlenir şifresiz, Galatasaray Gaziantep FK canlı izle gibi araştırmaları sürüyor. İşte Galatasaray Gaziantep FK maçı canlı izleme yolları…

17.09.2024-19:00 - (Son Güncelleme: 17.09.2024-20:52) Galatasaray Gaziantep FK maçını canlı izle Bein Sports 1 – GS Gaziantep maçı canlı yayın linki

Yeni transferlerinin ritim tutması ve lige 4’te 4 yaparak giriş yapmasıyla kara bulutları biraz olsun dağıtan Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde erteleme maçında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Son 2 maçında sırasıyla Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor’a 10 gol atan sarı kırmızılı takımın hedefi taraftarı önünde kazanarak derbiye maç fazlasıyla da olsa lider çıkmak olacak. Eski bir Galatasaraylı olan Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK ise zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarma amacında olacak. Futbol severler ise Galatasaray Gaziantep maçı canlı izle selçuk sports, Galatasaray Gaziantep maçı canlı izle Taraftarium24 terimleriyle araştırma yapıyor. Peki Galatasaray Gaziantep FK maçı Ne Zaman, Galatasaray Gaziantep FK maçı hangi kanalda, Galatasaray Gaziantep FK maçı saat kaçta? İşte bu soruların yanıtı haberimizde…

Galatasaray Gaziantep FK maçı ne zaman?

Süper Lig’in 3. haftasının erteleme mücadelesinde Galatasaray Gaziantep FK ile 17 Eylül 2024 Salı günü saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak. 

Galatasaray Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Galatasaray Gaziantep FK maçı canlı olarak Bein Sports 1 üzerinden izlenebilecek.

Canlı izle Galatasaray Gaziantep FK Bein Sports 1 Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle GS Gaziantep maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor izle

Galatasaray Gaziantep FK maçı hakemi belli oldu mu?

Galatasaray Gaziantep FK maçının hakemi Cihan Aydın olacak. 

Galatasaray Gaziantep FK muhtemel 11

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış Alper, Batshuayi

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul, Bruno, Saborit, Emre Taşdemir, Mandouki, Ogün, Sorescu, Maxim, Kozlowski, Kodro

Galatasaray Gaziantep FK maçında Osimhen oynayacak mı?

Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Galatasaray’da bu maçın normal tarihinden sonra transfer olan İsmael Jakobs, Rolland Sallai ve Victor Osimhen maç kadrosunda yer alamayacak.

Jelert sol Kaan sağda

Statü gereği maç kadrosunda olmayacak olan Ismael Jakobs’un yerine Gaziantep FK mücadelesinde Elias Jelert’in sol bekte maça başlaması bekleniyor. Sağ bekte ise son Çaykur Rizespor maçında olduğu gibi Kaan Ayhan’ın forma giyeceği tahmin ediliyor. 

Michy Batshuayi için görev zamanı

Galatasaray’da bir süre daha sakat olacak olan Mauro Icardi ile statü gereği kadroda olmayacak olan Victor Osimhen’in yokluğunda Belçikalı forvet Michy Batshuayi Gaziantep FK karşısında en ileri uçta yer alacak. Sonradan girdiği maçlarda önemli katkı sağlayan tecrübeli yıldızın ilk 11’de oynadığı maçlarda aynı performansı gösterememesi taraftarı endişelendirse de Batshuayi’nin kendisini göstermek adına ekstra motivasyonla hafta boyunca çalıştığı belirtiliyor.

Galatasaray Gaziantep FK şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Galatasaray Gaziantep FK maçını şifresiz ve canlı izlemek isteyenlere müjde. Karşılaşma şu kanallardan şifresiz yayınlanacak:

Portekiz: Sport TV3

Hollanda: Ziggo Sport Voetbal

Galatasaray Gaziantep maçı canlı izle Taraftarium24 

Galatasaray Gaziantep FK maçı Taraftarium 24, Selçuk Sports, Yandex, Twitter gibi platformlardan canlı ve ücretsiz olarak yayınlanacak. Ancak söz konusu siteler yasa dışı olmanın verdiği tehlikeler sebebiyle sizler için önemli bir soruna dönüşebilir. Bu nedenle Galatasaray Gaziantep maçını canlı izlemek için Bein Sports'u tercih etmelisiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal