Galatasaray - Gaziantep FK Maçı! Muhtemel 11'ler ve Maç Öncesi Bilgiler

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, Gaziantep FK’yı sahasında ağırlayacak.

17.09.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 17.09.2024-16:27) Galatasaray - Gaziantep FK Maçı! Muhtemel 11'ler ve Maç Öncesi Bilgiler

Ligde zirve mücadelesi veren sarı-kırmızılılar, bu maçtan galip ayrılarak lider Fenerbahçe'yi takibe devam etmek istiyor.

Maç Detayları

  • Tarih: 3. hafta erteleme maçı
  • Saat: 20.00
  • Stad: RAMS Park
  • Hakem: Cihan Aydın
  • Yayın: beIN SPORTS 1

Galatasaray, bu sezon çıktığı 4 maçta 4 galibiyet elde ederek toplamda 12 puana ulaştı ve lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Gaziantep FK ise henüz galibiyet alamadığı sezonda 3 maçta topladığı 3 puanla 14. sırada bulunuyor.

Galatasaray’da Eksikler

Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak. Icardi, Adana Demirspor maçında, Ziyech ise Fas Milli Takımı’nda sakatlanmıştı. Ayrıca, yeni transferler Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs statü gereği bu maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray’ın Lig Performansı

Galatasaray, Süper Lig'deki 4 maçında toplamda 14 gol kaydetti. Hatayspor ve Konyaspor'a karşı ikişer gol atan Galatasaray, Adana Demirspor ve Rizespor’a ise beşer gol attı. Hücum hattının etkili performansı ile sarı-kırmızılılar, bu maça da mutlak galibiyet parolası ile çıkıyor.

Gaziantep FK'da Durum

Gaziantep FK, lige kötü bir başlangıç yaparak şu ana kadar sadece 3 puan toplayabildi. Takım, bu maça da Galatasaray’ın karşısında zorlu bir sınavla çıkıyor. Gaziantep FK, bu mücadelede sürpriz yaparak çıkış arayışında olacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray:

Muslera, Jelert, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Kaan Ayhan, Torreira, Sara, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Yunus, Batshuayi

Gaziantep FK:

Dioudis, Ertuğrul, Viana, Saborit, Emre, Mandouki, Lungoyi, Ogün, Maxim, Okereke, Kodro

Maçın Hakemi

Karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz üstlenirken, Oğuzhan Çakır 4. hakem olarak görev yapacak.


Galatasaray-Gaziantep FK maçı hakkında en son gelişmeler ve muhtemel kadrolar hakkında bilgi almak için takipte kalın!

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal