Galatasaray Fredrik Midtsjö'nün transferi için kolları sıvadı!

Galatasaray'da orta sahaya transfer anlamında son olarak gündeme gelen isim Fredrik Midtsjö oldu. Sarı kırmızılıların 28 yaşındaki Norveçli oyuncuyla yakından ilgilendiği aktarıldı.

16.07.2022-10:50 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-12:45)

Yakın zamanda kadrosuna kattığı isimlerle transferde iddialı hamleler yapan Galatasaray'da son olarak gündeme oldukça dikkat çeken bir isim daha geldi. Sarı kırmızılıların 28 yaşındaki Norveçli merkez orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö ile yakından ilgilendiği ve transferi noktalamaya çalıştığı öğrenildi.

Girişimlere başladılar

Galatasaray'da gelecek sezon etkili bir kadro kurulmak istenirken bu anlamda önemli transfer hamleleri de gelmekte. Sarı kırmızılılarda güçlendirilmesi hedeflenen bölgelerden birisinin de orta saha olduğu aktarılıyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı kırmızılılar, Hollanda ekibi AZ Alkmaar formasını terleten Norveçli oyuncu Fredrik Midtsjö için düğmeye bastı. Oyuncu ve menajeriyle yakın temasa geçildiği aktarılırken görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi. Oyuncunun da kendisine olan ilgiden oldukça memnun olduğu ve transfere yeşil ışık yaktığı gelen bir başka önemli bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.


Futbolcunun kariyeri

Futbola Norveç'in Blink takımında başlayan oyuncu ardından Rosenborg takımının yolunu tuttu. Ardından ise Ranheim takımına kiralandı. Sonrasında ise bir başka Norveç ekibi Sandnes'e kiralandı. Futbolcu sonrasında Rosenborg'a geri döndü. En son ise 2017 yılında AZ Alkmaar'ın yolunu tuttu. Ana mevkisi merkez orta saha olan oyuncu önlibero olarak görev alabilmektedir. Oyuncu orta sahadaki verimliliği ile futbolseverlerin dikkatini üzerine çeken isimlerden birisi olmuştur. Futbolcunun transferini Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da çok istediği ve bu anlamda kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanacağı söz konusu olmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal