Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Pınar Karşıyaka maçı nereden izlenir şifresiz 2024?

Basketbol Süper Ligi’nde play-off serisinde Galatasaray Ekmas ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya gelecek. Galatasaray serinin ilk maçında kazanarak kritik bir avantaj yakalarken Pınar Karşıyaka durumu 1-1’e getirmek için İstanbul’a geliyor. Peki Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Pınar Karşıyaka maçı nereden izlenir şifresiz 2024? Konu hakkında merak edilenler haberimizde…

17.05.2024-17:41 - (Son Güncelleme: 17.05.2024-17:41) Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Pınar Karşıyaka maçı nereden izlenir şifresiz 2024?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off serisinde takımlar ikinci maçlar için sahaya çıkıyor. İzmir’deki ilk maçta galip gelen Galatasaray Ekmas sahasında Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Ev sahibi ekip bu maçı da kazanırsa yarı finale yükselen taraf olacak. Maçın sonunda gülen taraf Pınar Karşıyaka olursa seri İzmir’e taşınacak. Peki Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Pınar Karşıyaka maçı nereden izlenir şifresiz 2024?

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Ekmas ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak mücadele 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda başlayacak. Kritik mücadele Bein Sports 5’te ekranlara canlı getirilecek.

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Galatasaray Pınar Karşıyaka maçı nereden izlenir şifresiz 2024?

Galatasaray seride avantajlı durumda

Galatasaray Ekmas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final serisinin ikinci maçında Pınar Karşıyaka'yı İstanbul'da konuk edecek. Normal sezonu 31 maçta 17 galibiyetle 5. sırada tamamlayan Galatasaray Ekmas, karşılaşmada Pınar Karşıyaka'yla mücadele edecek. İzmir ekibi ise normal sezonu 21 galibiyetle dördüncü sırada tamamlayarak çeyrek finale yükseldi. İlk maçta Galatasaray Ekmas, parkeden 96-95 galibiyetle ayrılarak seride 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılı takım, evinde oynayacağı bu karşılaşmadan galip ayrılması durumunda seride 2-0 öne geçerek yarı finale yükselecek.

Pınar Karşıyaka seriyi üçüncü maça taşımak istiyor

Pınar Karşıyaka ise, İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrılarak seriyi İzmir'deki üçüncü ve belki de son maça taşımak istiyor. Yeşil-kırmızılı ekip, galibiyet alarak yarı finale çıkma umudunu sürdürmek için sahaya çıkacak. Karşılaşmanın galibi, yarı finale yükselen takımı belirlemek için İzmir'de oynanacak üçüncü maçı bekleyecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal