Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Galatasaray Kulübü'nde divan kurulu toplantısında başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu.

09.10.2024-18:33 - (Son Güncelleme: 09.10.2024-18:33) Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Galatasaray Kulübü’nde Ekim Ayı Divan Kurulu Toplantısı

Galatasaray Kulübü, Ekim ayı olağan divan kurulu toplantısını RAMS Park’taki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıya Dursun Özbek, ikinci başkan Metin Öztürk ile birlikte yönetim ve divan kurulu üyeleri katıldı.

Dursun Özbek’in Açıklamaları

Toplantıda bir konuşma yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün tüm branşlarda başarılı bir sezonu geride bıraktığını vurguladı. Özbek, "2023-24 sezonunda 2 bin 26 sporcumuzla toplam 94 kupa ve 424 madalya kazandık. Sporcularımıza, hocalarımıza ve kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kadın futbol takımımız ligde şampiyon oldu ve Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başardılar. Bu tarihi başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum." dedi.

Erkek Futbol Hedefleri

Erkek futbolunda Avrupa hedeflerinin altını çizen Özbek, "Avrupa'da özlediğimiz başarılara ulaşmak ve 25. şampiyonluğu kazanarak göğsümüze gerçek 5. yıldızı takmayı hedefliyoruz. Mayıslar bizimdir ve yine bizim olacak." ifadelerine yer verdi.

Florya Projesi Üzerine Yorumlar

Dursun Özbek, Florya projesine yönelik eleştirilere de yanıt verdi. "Ben ve yönetim kurulumuz her durumu en yüksek seviyede önemsiyoruz. İhale sürecimiz, piyasa şartlarına uygun olarak açık şekilde yapılacak. Bu süreçte tüm çalışanlara ve emek verenlere zarar verecek söylemlerden kaçınmalıyız. Galatasaray’ı bu önemli dönemde yalnız bırakmamalıyız." şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübünde ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı RAMS Park Stadı Özhan Canaydın...

Galatasaray Kulübünde ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı RAMS Park Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek (sol 5), Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk (sol 4), Galatasaray başkan yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu (sağ 5), Mehmet Saruhan Cibara (sol 3), Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan (sağ 4) ile kulübün yönetim kurulu üyeleri Sedat Artukoğlu (solda), İbrahim Hatipoğlu (sol 2), Bora İsmail Bahçetepe (sağ 3), Can Natan (sağ 2) ve Timur Kuban (sağda) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal