Galatasaray derbisinde yokları oynadı: Mourinho, Sebastian Szymanski’nin biletini kesti

Cumartesi günü oynanan derbide Galatasaray’a evinde 3-1 kaybeden Fenerbahçe’de kötü bir performans ortaya koyan Sebastian Syzmanski’ye tepkiler büyüyor. Uzun süredir formsuzluğuyla dikkat çeken ve Polonyalı orta sahanın derbideki kötü oyunuyla beraber Fenerbahçe’den gönderileceği iddia edildi. İşte detaylar…

23.09.2024-10:47 - (Son Güncelleme: 23.09.2024-10:47) Galatasaray derbisinde yokları oynadı: Mourinho, Sebastian Szymanski’nin biletini kesti

Süper Lig'de heyecan dorukta! Ligin 6. haftasında Kadıköy'de gerçekleşen derbi maçında Fenerbahçe, Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuç, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe için büyük bir darbe oldu.

Teknik Direktör ve Futbolcular Eleştirildi

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, taraftarların ve medya mensuplarının sert eleştirilerine maruz kaldı. Başkan Ali Koç ve futbolcular da bu yenilginin bedelini ödemek zorunda kaldı. Özellikle, yeni transferlerin beklenen performansı göstermemesi, taraftarların tepkisini artırdı.

Galatasaray derbisinde yokları oynadı: Mourinho, Sebastian Szymanski’nin biletini kesti

Taraftardan Szymanski’ye Tepki

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Sebastian Szymanski, derbide sergilediği etkisiz oyunla dikkat çekti. Taraftarlar, Szymanski’nin "Fenerbahçe on numarası böyle olmaz" şeklindeki eleştirilerini dile getirerek, devre arasında bu oyuncunun gönderilmesini ve o bölgeye daha kaliteli bir futbolcu alınmasını talep ettiler.

Syzmanski Uzun Süredir Yokları Oynuyor

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katmıştı, ancak bu transferlerden istenen verim alınamadı. Sezon başından bu yana 10 resmi maça çıkan Szymanski, sadece 1 gol kaydedebildi. Polonyalı futbolcu, 2 sezon boyunca 65 maçta 14 gol attı. Yaz aylarında İtalyan kulüplerinin de ilgisini çeken Szymanski için şimdiye kadar gelişmeler hayal kırıklığı yarattı.

Puan Farkı Büyüyor

Galatasaray ile aradaki puan farkı 5'e çıkarken, Fenerbahçe’nin bu durumu telafi etmesi için ciddi bir çaba göstermesi gerekecek. Derbide alınan şok mağlubiyet, Fenerbahçe’nin sezon hedefleri açısından önemli bir dönüm noktası oldu. Taraftarlar, takımlarından bekledikleri başarıyı görmek için sabırsızlanıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal