Galatasaray Çaykur Rizespor maçını canlı izle Bein Sports 1 – GS Rize maçı canlı yayın linki

Çalkantılı bir süreçten geçen Galatasaray Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı kazanarak taraftarını sevindirmek istiyor. Futbol severler ise maçı canlı izlemek için Galatasaray Rizespor maçı canı izle Selçuk sports, Galatasaray Rizespor maçı canlı izle Yandex, Galatasaray Rizespor canlı izle Justin TV gibi terimleri araştırıyor.

14.09.2024-19:15 - (Son Güncelleme: 14.09.2024-21:21) Galatasaray Çaykur Rizespor maçını canlı izle Bein Sports 1 – GS Rize maçı canlı yayın linki

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında en çok beklenen maçlardan birisi de Galatasaray Çaykur Rizespor maçı olacak. Yeni sezona büyük kaosla girmesine rağmen ligde 3’te 3 yapan sarı kırmızılı takım Çaykur Rizespor karşısında yeni transferlerinin de yardımıyla kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükselmek istiyor. Son oynadığı maçta evinde Kasımpaşa’ya 1-0 yenilen Çaykur Rizespor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç almayı hedefliyor. Zorlu karşılaşmayı iple çeken futbol severler ise Galatasaray Rizespor maçı canı izle Selçuk sports, Galatasaray Rizespor maçı canlı izle Yandex, Galatasaray Rizespor canlı izle Justin TV, Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz yayınlayan kanallar, Galatasaray Çaykur Rizespor canlı maç izle gibi terimlerle araştırmalarını sürdürüyor.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray Çaykur Rizespor ile 14 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Kritik maç Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hakemi kim olacak?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hakemi Arda Kardeşler olacak. Kardeşler’in yardımcıları olarak ise Hakan Yemişken ve Uğur Sarı görev yapacak. Mücadelenin VAR hakemi ise Emre Kargın olacak.

Canlı izle Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports 1 Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle GS Rize maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor Yandex izle

Galatasaray Çaykur Rizespor muhtemel 11

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış Alper, Batshuayi

Çaykur Rizespor: Grbic, Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Hadziahmetovic, Olawoyin, Akintola, Veresanovic, Zeqiri, Sowe

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı şifresiz yayınlayan kanallar 2024

Galatasaray Çaykur Rizespor maçını şifresiz yayınlayacak olan kanallar belli oldu. Buna göre zorlu karşılaşmayı Kanada'da yayın yapan fuboTV Canada, Fanatiz Canada kanallarından canlı ve şifresiz takip edebilirsiniz.

Victor Osimhen oynayacak mı?

Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da büyük yankı uyandıran Victor Osimhen Galatasaray birlikteliğinin ilk adımı bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor maçıyla beraber atılacak. Napoli’den bedelsiz olarak bu sezon için kiralanan 25 yaşındaki Nijeryalı süper santrafor, Rams Park’ta tribünleri dolduracak olan binlerce taraftarı golleriyle coşturmak istiyor. Ancak Osimhen’in takıma yeni katılması sebebiyle maça ikinci yarıda dahil olma ihtimali daha yüksek görünüyor. 

Rize’ye son 4 maçta 14 gol

Galatasaray Çaykur Rizespor ile hem içerde hem de deplasmanda oynadığı son 4 maçta toplam 14 gol kaydederken 6 gol yedi ve bu maçların hepsini kazandı. Sarı kırmızılıların rakibi karşısında son yıllarda şansı oldukça yaver gidiyor.

Canlı izle Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports 1 Justin TV Taraftarium24 canlı maç izle GS Rize maçı Selçuk Sports Retrobet Netspor Yandex izle

Mauro Icardi ve Hakim Ziyech sakat

Galatasaray’da Adana Demirspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Mauro Icardi ile Fas Milli Takımı’nda sakatlanan Hakim Ziyech, Çaykur Rizespor karşısında sahada yer alamayacak. 

Taraftardan yönetime tepki bekleniyor

Victor Osimhen transferi her ne kadar taraftarı sevindirse de Erden Timur’un gidişiyle başlayan ve sonrasında önce Beşiktaş’a karşı alınan ağır mağlubiyet ve sonrasında Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesi taraftarın öfkesini artırdı. Transfer planlamasında yaşanan sorunlar ise bardağı taşıran son damla oldu ve Rams Park’ı dolduracak olan spor severlerin Başkan Dursun Özbek ve ekibine istifa çağrısı yapmaları bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, kendi evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, ligde çıktığı 3 maçtan da galip ayrılarak formunu sürdürdü. Bir maç eksiği bulunan Galatasaray, topladığı 9 puanla lider Fenerbahçe'nin sadece 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Galatasaray, bu karşılaşmayı kazanarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Rizespor Çıkış Arayışında

Sezonun ilk 4 haftasında bir galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyet yaşayan Çaykur Rizespor ise 4 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor. Zorlu deplasmanda puan almak isteyen Rizespor, bu maçla moral bulmayı ve ligde yükselişe geçmeyi amaçlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal