Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa finali tarihi belli oldu mu? 2024 Süper Kupa ne zaman oynanacak?

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının ne zaman oynanacağı sorusu futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa finali tarihi belli oldu mu? 2024 Süper Kupa ne zaman oynanacak? İşte soruların yanıtı…

27.05.2024-16:53 - (Son Güncelleme: 27.05.2024-17:39) Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa finali tarihi belli oldu mu? 2024 Süper Kupa ne zaman oynanacak?

Süper Lig şampiyonu ile Türkiye Kupası şampiyonunu karşı karşıya getiren Süper Kupa maçının tarihi futbol severler tarafından merak ediliyor. Ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda zafere ulaşan Beşiktaş’ın Süper Kupa için ne zaman karşı karşıya geleceğini öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun şekilde meşgul ediyor. Peki Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa finali tarihi belli oldu mu? 2024 Süper Kupa ne zaman oynanacak?

2024 Süper Kupa ne zaman oynanacak?

2023-2024 Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş ve Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa finalinin tarihini henüz açıklamış değil. Ancak, final maçının 2024-2025 sezonu başlamadan önce oynanması bekleniyor.

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa finali tarihi belli oldu mu? 2024 Süper Kupa ne zaman oynanacak?

Son yıllarda Süper Kupa finalleri genellikle Temmuz-Ağustos aylarında düzenleniyordu. Bu yıl da finalin Temmuz ayının sonlarında yapılması öngörülüyor.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde topladığı 102 puanla 24. kez şampiyon oldu. Beşiktaş ise Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşma hakkı elde etti. Futbolseverler, bu iki ezeli rakibin mücadelesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Süper Kupa kazananları

Süper Kupa’da Galatasaray ve Trabzonspor 2’şer kez, Beşiktaş ve Akhisarspor ise 1’er kez mutlu sona ulaştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal