Galatasaray Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Galatasaray Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, GS BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri, GS BJK özet Bein Sports, Galatasaray Beşiktaş maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

14.03.2022-21:43 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-18:20) Galatasaray Beşiktaş maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçında Galatasaray Beşiktaş ile evinde karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta içinde oldukça başarılı bir savunma oyunuyla Barcelona deplasmanından 0-0’lık avantajlı bir skorla dönen Galatasaray binlerce taraftarının önünde Beşiktaş’ı devirmek istiyordu. Süper Lig’de ikinci sırayı hedefleyen Beşiktaş ise Nef Stadyumu’nda kazanarak taraftarına derbi galibiyeti hediye etmeyi planlıyordu. Karşılaşma ise 2-1 Galatasaray'ın galibiyetiyle sona erdi. Heyecanla beklenen dev derbi Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray aldığı galibiyet ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Barcelona maçı öncesi moral buldu.

Galatasaray Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftası maçı olan Galatasaray Beşiktaş derbisi bu akşam saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda oynandı. Bu büyük derbi maçı Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluştu.

Dev derbinin hakemi kim oldu?

Gergin bir atmosferde geçmesi beklenen Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Candaş Elbil yaptı. VAR hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu oldu.

Galatasaray Beşiktaş

Galatasaray, Beşiktaş ve Barcelona maçları için zemini korumak istiyordu

Son zamanlarda Türkiye’nin genelinde yaşanan kar yağışının derbiyi ve Perşembe günü oynanacak olan Barcelona maçını olumsuz etkilememesi adına Galatasaray yöneticileri kırmızı alarm vermişti. Sarı kırmızılı takımın stat sorumluları Nef Stadyumu’nu kar yağışına karşı korumak için yoğun bir çaba sarf etti.

İnaki Pena yine kaledeydi

Geçtiğimiz hafta içi oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında oldukça Nou Camp’taki başarılı performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Galatasaray’ın İspanyol kalecisi İnaki Pena’nın bugünkü Beşiktaş derbisinde de sahadaydı.

GS BJK

Galatasaray’da Beşiktaş maçının şifresi Barcelona performansı

Beşiktaş ile bu akşam zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent galibiyetin şifresini belirledi. Oyuncularla uzun bir toplantı yapan İspanyol teknik adam Beşiktaş maçını kazanmak için Barcelona maçındaki oyununun aynısını bu akşam da sahaya yansıtmaları gerektiğini ifade etmişti.

Galatasay Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Oynanan dev derbi 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada golleri kim attı?

Galatasaray'ın 2 golünü de Kerem Aktürkoğlu attı. Beşiktaş'ın tek golünü ise Rıdvan Yılmaz kaydetti.

Galatasaray - Beşiktaş ilk 11'ler:

Galatasaray: 

Pena, Omar, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Emre Kılınç, Kerem, Mostafa Mohamed

Beşiktaş: 

 Ersin, Rosier, Necip, Vida, Umut, Atiba, Can, Ghezzal, Teixeira, Kenan, Güven

Galatasaray Beşiktaş maçının özeti için Bein Sports’un intenet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal