Gaddar dizisi Leyla kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında? Buse Meral hayatı ve biyografisi

Ekranların yeni fenomen dizisi Gaddar’da Leyla karakterine hayat veren Buse Meral’in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Gaddar dizisi Leyla kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında? İşte Buse Meral hayatı ve biyografisi…

09.03.2024-11:10 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-11:10) Gaddar dizisi Leyla kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında? Buse Meral hayatı ve biyografisi

Ekranların genç yıldızlarından Buse Meral, Now TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde Leyla karakteriyle yer almaya başladı. Güzel oyuncu Buse Meral’in hayatını ve oyunculuk kariyerini öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Güzel oyuncu daha önce Bizim Hikaye dizisinde de yer alarak dikkat çekmişti. Peki Gaddar dizisi Leyla kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında? 

Buse Meral kimdir?

Buse Meral, İstanbul'da 25 Temmuz 1999'da dünyaya gözlerini açtı. Lise eğitimini Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlayan genç oyuncu, 19 yaşında oyunculuk serüvenine adım attı.

Gaddar dizisi Leyla kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında? Buse Meral hayatı ve biyografisi

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisi olarak eğitimine devam eden Meral, tiyatro alanındaki yeteneklerini geliştirmekte kararlı.

Oyunculuk kariyerine Zeliş karakteriyle başlayan Meral, "Vermem Seni Ellere" adlı Karadeniz dizisinde izleyici karşısına çıktı. Ardından "Destan" dizisinde Sırma karakterini canlandırdı ve bu rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ege'nin Hamsisi dizisindeki performansıyla genç yaşına rağmen tanınan bir isim haline geldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal