Gaddar 18. bölümde neler olacak? Gaddar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Gaddar 18. bölüm fragmanı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı Gaddar dizisinde geçen hafta olanlar şok ediciydi. Korkut’ın ölümüyle beraber hikayenin nasıl bir şekilde evrileceği merak ediliyor. Peki Gaddar 18. bölümde neler olacak? Gaddar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Gaddar 18. bölüm fragmanı…

24.05.2024-17:25 - (Son Güncelleme: 24.05.2024-17:25) Gaddar 18. bölümde neler olacak? Gaddar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Gaddar 18. bölüm fragmanı

Ay Yapım imzasıyla Now TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinin yeni bölümü bu akşam izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin son bölümünde Korkut ile Dağhan arasında gerçekleşen Rus ruleti sonucunda Korkut kendini vurarak intihar etmişti. Peki Gaddar 18. bölümde neler olacak? Gaddar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Gaddar yeni bölümde neler olacak?

Gaddar’ın yeni bölümünde; Korkut’un ölümünün ardından büyük bir boşluk ve çaresizlik hisseden Dağhan, teselliyi Leylâ’da aramaya başlar. Bu durumu fark eden Aydan, Oya’nın ısrarlarına artık karşı koyamaz ve yeni biriyle tanışmayı kabul eder. Babasının intikamını almış olmanın rahatlığını yaşayan Rüzgâr ise, içinde sakladığı intikam arzusunu yeniden keşfeder.

Gaddar 18. bölümde neler olacak? Gaddar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Gaddar 18. bölüm fragmanı

Dağhan askerdeyken, Rüzgâr sevdiği kadının hayatını mahveden bir olayla karşılaşır. Bu olayın sorumlusunu bulmak için Enver’den yardım ister ve Mesut’un yardımıyla adamın peşine düşer. Ancak Rüzgâr, karşısındaki adamın beklediğinden daha tehlikeli olduğunu fark eder ve büyük bir belaya bulaşır. Ölümle burun buruna gelen Rüzgâr’ın yaşadıkları ve Fatma’nın bu olaydan dolayı Dağhan’ı suçlaması, Dağhan’ı derinden sarsar. Rüzgâr’ın sitemleri, aralarındaki abi-kardeş bağının zayıfladığını gösterir. Dağhan, bu bağı yeniden güçlendirmek ve Rüzgâr’a yapılanların hesabını sormak için kararlıdır.

Müdür, Nilüfer ile arasındaki bağı güçlendirmeye çalışırken, Nilüfer’in ona olan nefreti devam eder. Ekber, Nilüfer’i bulmak ve Müdür’e zarar vermek için her yolu dener. Ekber’in Korkut’a yaptığı yardımlar, Müdür ile arasındaki gerilimi tırmandırır. Müdür, Nilüfer’i yurt dışına göndermek için hazırlıklara başlar, ancak onu saklayabileceği güvenli bir yer bulmak zorundadır ve bu nedenle Leylâ’dan yardım ister. Yaşananlardan sonra, Müdür ve Dağhan, intikam için Ekber’i hedef alır ve onu ortadan kaldırmak için bir plan yaparlar. Rüzgâr’ın yaşadıklarının bedelini ödetmek ve Ekber’e zarar vermek için fırsat kollarken, Ekber de tüm gücünü kullanarak Enver ve Dağhan’ı zor durumda bırakmak için Şirket’ten destek alır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal