Futbol dünyasında şok olay: Lamine Yamal’ın babası bıçaklı saldırıya uğradı

İspanya Milli Takımı ile EURO 2024 şampiyonluğuna ulaşan Barcelonalı futbolcu Lamine Yamal’ın babası Mounir Nasraoui’nin bıçaklı saldırıya uğradığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.

15.08.2024-10:07 - (Son Güncelleme: 15.08.2024-10:07) Futbol dünyasında şok olay: Lamine Yamal’ın babası bıçaklı saldırıya uğradı

Lamine Yamal’ın babası bıçaklı saldırıya uğradı. EURO 2024'te İspanya'nın şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan ve henüz 16 yaşında olmasına rağmen sergilediği futbol ile dikkatleri üzerine çeken Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui, Barselona'da bir otoparkta saldırıya uğradı. 

Lamine Yamal’ın babası ağır yaralı

La Vanguardia'nın haberine göre, Nasraoui bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın detaylarına ilişkin bilgi veren kaynaklar, Nasraoui'nin henüz bilinmeyen bir nedenle bir kavgaya karışmış olabileceğini belirtiyor.

Futbol dünyasında şok olay: Lamine Yamal’ın babası bıçaklı saldırıya uğradı

Gazeteci Mayka Navarro ise Nasraoui'nin birden fazla bıçak darbesi aldığını ifade etti. Durumun ciddiyeti ve olayın arka planı henüz netleşmiş değil, ancak bu trajik gelişme, genç futbolcu Yamal'ın ailesini derinden etkiledi. (Haber7)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal