Futbol dünyası Galatasaray’ı konuşuyor: Victor Osimhen, İstanbul’a geldi

Galatasaray, Napoli’nin 25 yaşındaki Nijeryalı santraforu Victor Osimhen’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Yıldız golcü sarı kırmızılı formayı giymek üzere gece saatlerinde İstanbul’a geldi. İşte detaylar…

03.09.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 03.09.2024-09:50) Futbol dünyası Galatasaray’ı konuşuyor: Victor Osimhen, İstanbul’a geldi

Dünya Galatasaray’ı konuşuyor. Galatasaray, Nijeryalı santrfor Victor Osimhen'in geçici transferi için görüşmelere başladı. Bu transferin önemli bir adımı olarak Osimhen, İstanbul'a gelerek Atatürk Havalimanı'nda sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. 25 yaşındaki golcü, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile birlikte havalimanından özel bir araçla ayrıldı.

Dünyanın En İyi Taraftarları Burada

Osimhen, İstanbul'a gelişinin ardından yaptığı açıklamada, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Futbol dünyası Galatasaray’ı konuşuyor: Victor Osimhen, İstanbul’a geldi

Mertens ile Gelmeden Konuştum

Galatasaray'da Dries Mertens ile birlikte oynayacak olmasıyla ilgili soruya da yanıt veren Osimhen, "Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak için sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum." dedi. Osimhen, geçen sezon İtalyan ekibi Napoli ile çıktığı 32 maçta 17 gol atarak dikkat çekici bir performans sergilemişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal