Fransız basınından sürpriz Galatasaray iddiası: Rashica yerine o alınacak

Geçen sezon Norwich City’den kiralanan ve performansıyla beğeni toplayan Milot Rashica, Galatasaray’ın bir numaralı hedefi konumunda. Ancak bu transferi başarısız olması durumunda alternatif isim belirlendi. Fransız basınına göre o isim Cengiz Ünder olacak. İşte detaylar...

01.07.2023-12:29 - (Son Güncelleme: 01.07.2023-12:29)

Galatasaray geçen sezonki kemik kadroyu korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Mauro Icardi başta olmak üzere kiralık isimleri takımda tutmak için çalışmalarına devam eden sarı kırmızılı takım, takımın en başarılı isimlerinden Milot Rashica’yı Mauro Icardi’nin ardından ikinci hedef olarak belirledi. Ancak Cim-Bom, bu transferin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşı alternatifini belirledi. Sarı-Kırmızılılar, Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i listesine aldı.

Rashica yerine o alınacak

Fransız basınında yer alan haberlerde, Cengiz Ünder'in Marsilya'daki geleceğinin belirsiz olduğuna vurgu yapıldı. Haberde şu ifadeler yer aldı: "Marsilya kulübü ile uluslararası sağ kanat oyuncusunun geleceği ne olacak? Teknik Direktör Marcelino, 4-4-2'de Cengiz Ünder'e gerçekten güvenip güvenmeyeceği konusunda henüz bir karar vermiş değil. Galatasaray, Cengiz Ünder'le ilgileniyor. Ünder için iyi bir teklif gelirse, genç oyuncu transfer olabilir." (Akşam)

Cengiz Ünder

Cengiz Ünder Marsilya ile çıktığı 37 maçta 5 gol 4 asist yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal