Fox TV Bambaşka Biri dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Bambaşka Biri final mi yapıyor, neden yapıyor? Bambaşka Biri dizisinden sevenlerine kötü haber

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin olduğu Bambaşka Biri dizisinden sevenlerine kötü bir haber geldi. Dizinin reyting anlamında yaşadığı başarısızlık sebebiyle yayın hayatına son verilecek. Peki Fox TV Bambaşka Biri dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Bambaşka Biri final mi yapıyor, neden yapıyor? İşte soruların yanıtları…

24.11.2023-17:18 - (Son Güncelleme: 24.11.2023-17:18) Fox TV Bambaşka Biri dizisi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? Bambaşka Biri final mi yapıyor, neden yapıyor? Bambaşka Biri dizisinden sevenlerine kötü haber

Hande Erçel ile Burak Deniz gibi iki önemli ismin başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisi Bambaşka Biri’nden kötü haber geldi. İddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan ancak reyting anlamında henüz isteneni veremeyen yapımın final yapacağı öğrenildi. Peki Fox TV Bambaşka Biri dizisi bitiyor mu, Ne Zaman final yapacak? Bambaşka Biri final mi yapıyor, neden yapıyor?

Bambaşka Biri final mi yapıyor?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, yurt dışında büyük ilgi gören Bambaşka Biri dizisi yayın hayatına erken veda ediyor. Tims&B imzalı polisiye aşk temalı yapımın final tarihi belli oldu.

Fox TV Bambaşka Biri dizisi ne zaman final yapacak?

Bambaşka Biri dizisi aksi bir gelişme yaşanmazsa 16. bölümüyle yayın hayatını noktalayacak. Bambaşka Biri dizisi 16. bölümü 29 Aralık 2023 tarihinde ekranlara gelecek.

Bambaşka Biri

Bambaşka Biri yeni bölümde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde, Elif'in karşılaştığı zorluklar ve cesareti ön planda. Aldığı umutla hayata tutunan Elif, karşısına çıkan engelleri aşmaya çalışıyor. Bu süreçte, Leyla'nın hikayesi de giderek derinleşiyor. Leyla, tehdit altında kalarak diziye yeni bir boyut getiriyor.

Ormanda işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, diziye gizemli bir atmosfer katıyor. Bu cinayet, genç savcı Leyla ile hırslı gazeteci Kenan'ın yollarını birleştiriyor. Ancak bu buluşma, sadece romantik bir ilişkinin başlangıcı değil, aynı zamanda karakterlerin hayatları hakkında bildiklerini de sorgulamalarına neden oluyor.

Kenan ve Leyla arasında başlayan bu ilişki, çıkar çatışmaları ve gizemlerle dolu. Leyla, Kenan’ın sakladığı sırlardan şüphe duyarken, Kenan ise Leyla'nın cesaretine hayran kalıyor. Leyla, Kenan'ın gözlerinin arkasında yatan gizemle yüzleştiğinde, dizideki olaylar daha da karmaşık bir hal alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal