Focus film konusu ve oyuncuları

İnsanlar sevecekleri filmi bularak birkaç saat keyifli vakit geçirebilmek amacıyla film arayışlarına devam ediyor. Merak edilen filmlerden biri de Focus filmi oldu. Peki Focus filmi konusu nedir? Focus filmi oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde.

14.06.2022-19:32 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-19:32) Focus film konusu ve oyuncuları

Film severler merak ettikleri filmleri internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda en çok araştırılan filmlerden biri de Focus filmi oldu. Peki Focus filmi ne anlatıyor? Focus filminin oyuncuları kimler? Focus filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Focus filmi

Focus filmi Ukrayna yapımlı romantik komedi türünde bir filmdir ve 26 Şubat 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yapımcılığı, senaryosu ve yönetmenliğini Glenn Ficarra ve John Reque üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 45 dakikadır. Focus filminin IMDb puanı 6.6'dır.

Focus Filmi Konusu ve Oyuncuları

Focus filmi konusu nedir

Filmde bulunan Jess Barrett karakteri usta bir dolandırıcı çetesinin patronu ve çekici bir kadındır. Nicky karakterinin yolu bir gün Jess ile kesişir ve hayatı bambaşka bir yön alır. Jess ekibine Nicky'i de dahil etmek ister ve aralarında duygusal bir yakınlaşma da başlar. Aralarında aşk olduğu için bunun işlerine engel olacağını düşünerek birbirlerinden ayrılırlar ve üç sene geçtikten sonra bir iş yaparken tekrar karşılaşırlar. Bu kez ikisinin de amacı aynıdır fakat Jess Nicky'den birkaç adım daha önde bulunur. Jess bu fırsatı Nicky'den intikam almak için kullanır. Bu süreçte yaşadıkları maceralar konu edinmiştir.

Focus filmi oyuncuları kimlerdir

Focus filminde usta oyuncu Will Smith Nicky Spurgeon karakterini, Margot Robbi Jess Barret karakterini canlandırmaktadır. Diğer başarılı oyunculardan Rodrigo Santoro Rafael Garriga karakterini, Gerald McRaney Buck Spurgeon ve Owens karakterini, B.D. Wong Liyuan Tse karakterini, Robert Taylor McEwen karakterini, Dominic Fumusa Jared Mukulski karakterini, Mehdi Rafiee CTO karakterini, Brennan Brown Horst karakterini, Omid Khodadad Focu Developer karakterini, Griff Furst Gareth karakterini, Stephanie Honore Janice karakterini, Adrian Martinez Farhad karakterini, Juan Minujin Barman karakterini, Alfred Tumbley Dogs karakterini ve Billy Slaughter Passing Thief karakterini canlandırmaktadır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal