Floyd Mayısweather Conor McGregor rövanş maçı ne zaman?

Boks dünyasının iki başarılı ismi olan Floyd Mayısweather ile Conor McGregor rövanş maçı için anlaşma sağladığı iddia edildi. Peki Floyd Mayısweather Conor McGregor rövanş maçı ne zaman? İşte sorunun yanıtı...

28.06.2022-12:46 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:05) Floyd Mayısweather Conor McGregor rövanş maçı ne zaman?

Son olarak 2017 yılında karşı karşıya gelen Floyd Mayısweather ile Conor McGregor’un yeni bir rövanş maçında karşı karşıya gelmek için anlaşma sağladığı iddiaları spor dünyasında deprem etkisi yarattı. Dünyanın en başarılı boksörleri arasında yer alan Floyd Mayısweather ile UFC dalının en başarılı isimleri arasında yer alan Conor McGregor’un ne zaman karşı karşıya geleceğini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Floyd Mayısweather Conor McGregor rövanş maçı ne zaman?

Floyd Mayısweather Conor McGregor rövanş maçı ne zaman?

Floyd Mayısweather ile Conor McGregor’un yeniden yüz yüze geleceği iddiaları McGregor’un sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla alevlendi. 2017 yılında yapılan son karşılaşmada Mayısweather’a attığı yumruğu sosyal medya hesabından ‘Kabul ediyorum’ sözleriyle paylaşan İskoç boksör, bir süre sonra paylaşımını sildi.

Mayısweather McGregor

Floyd Mayısweather Conor McGregor rövanş maçının henüz resmiyete dökülmediği fakat 1 milyar dolar karşılığında anlaşma sağlandığı ifade ediliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal