Fırtına kupada avantaj arıyor: Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Kupası’nda yarı final ilk maçında Trabzonspor Fatih Karagümrük ile bu akşam evinde karşılaşacak. Bordo mavili takım taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanarak finale çıkma yolunda avantajı yakalamayı hedefliyor. Peki Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

23.04.2024-12:58 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-12:58)

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Kupada final oynamayı hedefleyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Fatih Karagümrük karşısında avantajlı bir skor elde ederek İstanbul’daki rövanş maçına çıkmayı hedefliyor. Fatih Karagümrük ise tarihinin ilk Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşamak için Trabzonspor engelini aşmaya çalışacak.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor Fatih Karagümrük ile 24 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 20.30’ta Papara Park’ta karşı karşıya gelecek. 

A Spor ekranlarında şifresiz yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan olacak. Eşleşmede rövanş 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Fırtına kupada avantaj arıyor: Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avcı ile 2. yarı final

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı liderliğinde ikinci kez kupada yarı finale çıkacak. İlk olarak 2020-2021 sezonunda Avcı yönetiminde kupaya katılan bordo-mavililer, 5. eleme turunda Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra penaltılarla elendi. Avcı'nın görev aldığı 2021-2022 sezonunda ise Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselerek Kayserispor ile eşleşti. İlk maçı 1-0 kazanan Trabzonspor, deplasmanda 4-2 mağlup olarak organizasyondan elendi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal