Fırtına alarmı verildi! Meteoroloji o bölgeyi art arda uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de beklenen fırtınaya ilişkin uyarılarını paylaşarak vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

03.05.2024-12:50 - (Son Güncelleme: 03.05.2024-17:39) Fırtına alarmı verildi! Meteoroloji o bölgeyi art arda uyardı!

Doğu Akdeniz'de yaşanacak olan fırtına, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, Doğu Akdeniz'de rüzgarın, yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına şeklinde eseceği belirtildi. Bu durumun denizcilik faaliyetlerini ve kıyı kesimlerde yaşayanları etkilemesi bekleniyor.


Uyarılar devam etti

Fırtına, pazar günü sabah saatlerine kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, bölgede yaşayan vatandaşların ve denizcilik faaliyetlerinde bulunanların dikkatli olmaları, gerekli önlemleri almaları gerekiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, halkı olası olumsuz hava koşulları konusunda bilgilendirmeye devam ederek, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulunuyor. Bu tür doğal olaylara karşı dikkatli olmak ve Meteoroloji'den gelen uyarıları dikkate almak önem taşıyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal