Fırat Aydınus ve Rıdvan Dilmen TV8,5 spor programı ne zaman başlıyor?

TV8 ve TV8,5 kanallarının sahibi Acun Ilıcalı son hamlesiyle futbolseverleri heyecanlandırdı. Ilıcalı, TV8,5 kanalında birbirinden usta isimlerle spor programı yapacağını açıkladı. İşte, Acun Ilıcalı'nın yeni programı...

28.06.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-13:24) Fırat Aydınus ve Rıdvan Dilmen TV8,5 spor programı ne zaman başlıyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ilıcalı, yeni sezonda TV8,5 kanalında spor programı yapmayı isterken, oldukça iddialı isimleri de bir araya getiriyor.

Ünlü televizyoncu, yeni sezon spor programı için spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ile eski hakemlerden Fırat Aydınus ve Murat Kosava'yı düşünüyor. Ilıcalı'nın bu girişimi şimdiden milyonlarca futbol meraklısını heyecanlandırdı.

Rıdvan Dilmen ve Acun Ilıcalı el sıkıştı

En son TRT Spor kanalında %100 Futbol isimli programda yorumcu koltuğunda oturan Rıdvan Dilmen, TRT kanalıyla birtakım sorunlar yaşamıştı. Dilmen'in programa katılmayacağı söylense de, sezonun sonuna dek programı bırakmadı. Sezon bitince programdan ayrıldığını açıklayan ünlü yorumcu şimdi Acun Ilıcalı'yla el sıkıştı. Rıdvan Dilmen, yeni sezonda TV8,5 kanalında yorumculuk yapacak.

1987 ile 1995 yıllarında Fenerbahçe forması giyen Dilmen, 1995'te jübile yaptı. Dönemin yıldız isimleri arasında yer alan Rıdvan Dilmen, futbol hayatını sonlandırsa da futbolu bırakamadı. 1996 ile 1997 yıllarında Fenerbahçe'nin menajerliğini yaptı. Sonrasında Vanspor'dan Fenerbahçe'ye kadar birçok takımın teknik direktörü olmuştur.

 rıdvan dilmen tv8,5

NTV Spor'da yorumcu olarak görev alan ve Sabah Gazetesi köşe yazarlığı yapan Dilmen, şimdilerde TV8,5 kanalında yorumculuk yapmak için hazırlanıyor.

Fırat Aydınus hakemlikten yorumculuğa geçiş yaptı!

Önceki sezon hakemliği bıraktığını açıklayan Aydınus, Acun Ilıcalı'yla oldukça yakın bir ilişkiye sahip. Önceki gün Fırat Aydınus ile buluşan Acun Ilıcalı, birlikte çektikleri karelerini sosyal medyadan paylaşarak "Fırat Hocam keşke bizim kanalımızda çalışsa" notunu düşmüştü. Bu paylaşım sonrasında bir sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda ‘’Fırat Aydınus, Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8,5 kanalında program yapacak’’ ifadeleriyle müjdeli haber verilmiş oldu.

 fırat aydınus ve acun ılıcalı

Murat Kosova ve Rıdvan Dilmen yıllar sonra buluştu!

Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova NTV'de ekranlara gelen %100 Futbol isimli programda birlikte çalışıyordu. Uzun seneler boyunca beraber çalışan ikili yeni projede de birlikte olacak. 

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal