Finans sektörü için dikkat çeken makale: Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nde yayımlandı

Fonangels’in Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş’un Kitle Fonlaması hakkındaki yazısı Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nde yayımlandı. İşte detaylar…

13.05.2024-11:27 - (Son Güncelleme: 13.05.2024-11:27) Finans sektörü için dikkat çeken makale: Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nde yayımlandı

Fonangels’in Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş’un Kitle Fonlaması hakkındaki yazısı finans alanındaki teknolojiler hakkında güncel gelişmelerin yer aldığı “Türkiye Fintek Ekosistemi Durum Raporu”nda yayımlandı.

Finans sektörü için dikkat çeken makale

Yavuz Kuş, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nde yayımlanan yazısı hakkında şu ifadeleri kullandı:

T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, “Dijital Türkiye” vizyonu ve “Millî Teknoloji Hamlesi” doğrultusunda ülkemizdeki finansal teknolojilerin nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda Finansal teknolojiler alanındaki güncel gelişmeleri aktarmak üzere hazırlanan “Türkiye Fintek Ekosistemi Durum Raporu”nun yeni sayısı yayımlanmıştır. İlki 2021 yılında yayımlanan, sektördeki kurum ve kuruluşların katkılarıyla bu yıl üçüncüsü hazırlanan raporun sektöre faydalı olmasını temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Finans sektörü için dikkat çeken makale: Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nde yayımlandı

Raporda Kitle Fonlamanın ekosistemdeki öneminin çokça vurgulanması ve Fonangels Kitle Fonlama Platformu olarak raporda yer almamız tüm ekibimizi ve girişimcilerimizi heyecanlandırmıştır. Azim ve çabalarımızın taktirini almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Girişimciliğin Ekosistemi’ mottosuyla çıktığımız bu yolda, gelecek vadeden girişimcileri desteklemeye ve can suyu olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm girişimcilerimize, yatırımcılarımıza ve diğer paydaşlara teveccühlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Fintek alanında yayınlanan bu değerli raporu tüm girişmelerin ve yatırımcıların incelemelerini tavsiye ediyoruz.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal