Filistin Direnişinin Gücü: Hamdan'ın Mesajı

Hamas lideri Hamdan, Filistin direnişinin güçlü olduğunu ve yeni bir haritanın şekilleneceğini vurguladı.

06.10.2024-16:57 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-16:57) Filistin Direnişinin Gücü: Hamdan'ın Mesajı

Filistin Direnişinin Durumu

Hamas Siyasi Büro Üyesi Hamdan, Filistin direnişinin günümüzde çok güçlü bir konumda olduğunu ifade etti. Hamdan, "Gazze, üzerine yüklenen sorumluluğu yerine getirmiştir. Birçok lider şehit düşmüştü ve böylelikle alternatif liderler yetişmiştir," diye konuştu.

Yeni Bir Harita ve Gelecek Vizyonu

Hamdan, gelecek birkaç yıl içerisinde bu bölgenin yeni bir haritasının oluşacağını belirterek, "Allah'ın izniyle bu haritada İsrail’in yeri olmayacak," dedi.

Kuala Lumpur Forumu ve İslam Dünyası

İstanbul’da gerçekleşen 7. Kuala Lumpur Forumu kapsamında "Ümmetin Uyanış Öncüsü Filistin" başlıklı konferansın açılışında konuşan Hamdan, İslam dünyasının yeniden diriliş sürecinde olduğunu, Aksa Tufanı operasyonunun ise bu bağlamda tarihi bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Batı Düzeni ve Direniş Ruhu

Hamdan, Batı'nın insani ve ilkesel olarak çökmüş durumda olduğunu vurgularken, "Batı medeniyeti, insan haklarını savunmakta aciz kalmıştır. Bugünkü küresel sistem, firavunun ruhunu içinde taşımaktadır," dedi.

Aksa Tufanı Operasyonunun Önemi

Hamdan, Aksa Tufanı'nın uluslararası sistemin çirkin yüzünü gözler önüne serdiğini belirtti. "Artık cihat yeniden itibar kazanmakta. Gazze, Filistin ve Lübnan'da bu cihat argümanı parlak bir döneme girmiştir," ifadelerini kullandı.

Direnişin Yayılması

Hamdan, direnişin sadece Gazze ile sınırlı kalmadığını tüm Filistin topraklarında sürdüğünü belirtti. "Direniş bugün çok iyi bir noktada. Gazze halkı her türlü acıya rağmen topraklarını terk etmedi," diye ekledi.

Hayati Fırsatlar

Hamdan, mevcut durumu bir fırsat olarak görerek, "Bu fırsat bir daha gelmeyebilir. Birkaç yıl içinde bu bölgenin yeni bir haritasını göreceğiz. Allah'ın izniyle bu coğrafyada yeni bir harita şekillenecek," dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal