Feyenoord Marsilya maç özeti ve golleri izle Exxen | Feyenoord Marsilya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Konferans Ligi yarı final ilk maçında karşılaşacak olan Feyenoord ile Marsilya’dan sadece birisi finale yükselen taraf olacak. Bu önemli maçın özetini izlemek isteyen futbol severler internetten Feyenoord Marsilya maç özeti ve golleri izle Exxen, Feyenoord Marsilya youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Maç hakkında merak edilenler haberimizde...

28.04.2022-23:21 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-23:21) Feyenoord Marsilya maç özeti ve golleri izle Exxen | Feyenoord Marsilya youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Konferans Ligi’nde yarı final maçlarının başlamasına kısa bir süre kaldı. Tarihteki ilk Konferans Ligi finali için sahaya çıkacak olan Feyenoord ile Marsilya’nın mücadelesinde heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Oldukça ateşli taraftarlara sahip olan bu iki takımın ilk randevusunda kazanan taraf, Fransa’da oynanacak ikinci maça avantajlı bir şekilde çıkma şansını yakalayacak. Feyenoord Marsilya maçının ne zaman oynanacağını merak edenler ise arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.

Feyenoord Marsilya maçı ne zaman?

UEFA Konferans Ligi yarı final ilk karşılaşması olan Feyenoord Marsilya maçı 28 Nisan 2022 Perşembe günü saat 22.00’de Feijenoord Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Exxen’de canlı olarak yayınlanacak.

Feyenoord Marsilya maçı hakemi kim?

Feyenoord Marsilya maçının hakemi İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver olacak.

Feyenoord Marsilya

Feyenoord’da Toornstra, Bijlow ve Jahanbakhsh ile Marsilya’da De La Fuente ve Balerdi bu akşam oynanacak zorlu maçta takımlarını yalnız bırakacak.

Feyenoord Marsilya muhtemel ilk 11’ler:

Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Hendriks, Malacia; Kokcu, Aursnes, Hendrix; Nelson, Dessers, Sinisterra

Marsilya: Mandanda; Rongier, Saliba, Peres Petroni, Kolasinac; Guendouzi, Kamara, Gueye; Harit, Bakambu, Payet

Feyenoord Marsilya maçının özeti maçın bitiş düdüğünün ardından Exxen’in Youtube kanalında ücretsiz olarak izlenebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal