Fethiye'de Lüks Yat 'Alaiya' Yakıt İkmali İçin Yanaştı

Cayman Adaları bayraklı 112 metrelik lüks yat 'Alaiya', Fethiye Limanı'na gelerek yakıt ikmali yaptı.

16.10.2024-14:41 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-14:41) Fethiye'de Lüks Yat 'Alaiya' Yakıt İkmali İçin Yanaştı

Fethiye Limanı'na Lüks Yat Girişi

'Alaiya' isimli lüks yat, yakıt ikmali için Muğla'nın Fethiye ilçesini ziyaret etti. Cayman Adaları bayrağı taşıyan bu olağanüstü yat, 112 metre uzunluğu ve 16 metre genişliğiyle dikkat çekiyor.

Yatın İkmal Süreci

Fethiye Limanı'na yanaşan yat, Aliağa Rafinerisi'nden tankerle getirilen 300 ton akaryakıtı almaya başladı. Bu işlem, yatın güvenli ve kesintisiz sefer gerçekleştirmesi için büyük önem taşıyor.

Yatın Özellikleri ve Misafir Kapasitesi

2019 yılında Almanya'da inşa edilen 'Alaiya', 18 misafir kapasitesine sahipken, 38 kişilik profesyonel mürettebat ile çalışmaktadır. Yatta bulunan olanaklar arasında helikopter pisti, yüzme havuzu, SPA alanı ve 100 kişilik sinema salonu yer alıyor.

Gelecek Hedef: Rodos Adası

Yatın yakıt ikmalinin ardından, Rodos Adası'na doğru yola çıkacağı öğrenildi. Lüks tatilseverlerin uğrak noktası olan bu yat, denizlerde dikkat çekmeye devam ediyor.

"Alaiya" isimli lüks yat, yakıt ikmali için Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi. Cayman Adaları bayraklı 112 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki yat, Fethiye Limanı'na yanaştı. Aliağa Rafinerisi'nden tankerle getirilen 300 ton akaryakıt, yata ikmal edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal