Fethiye zincirleme kaza: Ortalık savaş alanına döndü! 1 ölü, 11 yaralı

Muğla Fethiye’de 6 aracın karıştığı zincirleme kaza sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

06.09.2024-09:49 - (Son Güncelleme: 06.09.2024-09:49) Fethiye zincirleme kaza: Ortalık savaş alanına döndü! 1 ölü, 11 yaralı

Muğla’da korkunç bir zincirleme kaza meydana geldi. Fethiye-Antalya karayolu Esenköy mevkisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 araç birbirine girdi. Edinilen bilgiye göre, yağışlı hava nedeniyle yolun kayganlaşması kazaya yol açtı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle birlikte, olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Zincirleme kaza meydana geldi

Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Kazada yaralanan 12 kişi, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Halil İbrahim Kaya (29), tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Fethiye zincirleme kaza: Ortalık savaş alanına döndü! 1 ölü, 11 yaralı

2 kişi ağır yaralı

Durumları kritik olan A.D. (52) ve E.S.D.'nin (21) hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal