Feribot kullanacaklar dikkat: O ilde deniz ulaşımları askıya alındı

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) tarafından yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları sebebiyle saat 17.30 ile 20.30 arasındaki bazı Bursa-İstanbul ve İstanbul-Bursa seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

30.07.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 30.07.2024-17:35) Feribot kullanacaklar dikkat: O ilde deniz ulaşımları askıya alındı

Deniz ulaşımına bir kez daha hava engeli. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sayfasından yaptığı açıklamada, belirli seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, bugün gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferler iptal edildi.

İptal edilen seferler hangileri?

Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) Seferleri:

Saat 17.30

Saat 20.15

İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) Seferleri:

Saat 17.45

Saat 20.30

Feribot kullanacaklar dikkat: O ilde deniz ulaşımları askıya alındı

Yolculara uyarı

BUDO yetkilileri, yolcuların mağduriyet yaşamaması adına internet sitesi üzerinden güncel duyuruları takip etmeleri gerektiğini belirtti. İptal edilen seferler nedeniyle yolcuların bilet değişikliği veya iade işlemleri için müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeleri tavsiye edildi.

Sefer iptallerinin nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, hava koşulları veya teknik nedenler gibi çeşitli sebepler bu tür iptallere yol açabilir. Yolcuların planlarını bu bilgilere göre gözden geçirmeleri ve alternatif ulaşım yöntemlerini değerlendirmeleri öneriliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal