Ferdi Kadıoğlu'ndan Üzücü Haber: 4-5 Hafta Sahadan Uzak Kalacak! Milli Takımda Yer Almayacak!

Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'ndan üzücü haber. İlk maçına çıkmaya hazırlanan oyuncu, dün yapılan antrenmanda sakatlandı. 4-5 hafta sahalardan uzak durması beklenen oyuncu, milli takım kadrosunda yer almadı.

31.08.2024-16:19 - (Son Güncelleme: 31.08.2024-16:19) Ferdi Kadıoğlu'ndan Üzücü Haber: 4-5 Hafta Sahadan Uzak Kalacak! Milli Takımda Yer Almayacak!

Fenerbahçe'den 30 milyon Euro gibi büyük bir bedelle Premier Lig ekibi Brighton'a transfer edilen Ferdi Kadıoğlu'ndan üzücü haber geldi. Ferdi Kadıoğlu, antrenmanda talihsiz bir olay yaşadı.


Antrenmanda Sakatlandı

Brighton ile ilk maçına çıkmaya hazırlanan oyuncu, dün gerçekleştirilen antrenmanda sakatlandı. Yıldız futbolcunun ilk maçı olan Brighton-Arsenal karşılaşmasına çıkması bekleniyordu.

Kas Yırtığı Tespit Edildi

Brighton ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayan 24 yaşındaki Ferdi'de grade 2 kas yırtığı tespit edildi. Yıldız oyuncunun 4-5 hafta sahalardan uzak durması bekleniyor.


Milli Takım Kadrosundan Çıkartıldı

TFF tarafından sakatlandığı açıklanan milli futbolcunun, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer aldığı, sakatlığından dolayı ise aday kadrodan çıkarıldığı duyuruldu. 

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal